Pure Encapsulations, Uric Acid Formula, Підтримка рівня сечової кислоти, 120 капсул

Код: 31681
Фото товару Pure Encapsulations, Uric Acid Formula, Підтримка рівня сечово...
Фото складу Pure Encapsulations, Uric Acid Formula, Підтримка рівня сечово...
Фото використання Pure Encapsulations, Uric Acid Formula, Підтримка рівня сечово...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Uric Acid Formula, Підтримка рівня сечово...
(5)
3137 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Сечова кислота — це відходи, які утворюються організмом під час розщеплення пуринів, речовин, які містяться в продуктах харчування та напоях, таких як скумбрія, анчоуси, сушені ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка рівня сечової кислоти 120 капсул

Pure Encapsulations, Uric Acid Formula, Підтримка рівня сечової кислоти, 120 капсул

Опис

Сечова кислота — це відходи, які утворюються організмом під час розщеплення пуринів, речовин, які містяться в продуктах харчування та напоях, таких як скумбрія, анчоуси, сушені боби та пиво. Незважаючи на те, що в природі він присутній у невеликих кількостях, надмірно високий рівень сечової кислоти може призвести до подагри, хворобливого стану, що включає запалення в одному або кількох суглобах.

Така добавка, як Uric Acid Formula, може допомогти запобігти кристалізації надлишку сечової кислоти в суглобах та інших тканинах.

Вітамін С у формі аскорбінової кислоти допомагає підтримувати виведення сечової кислоти з сечею. Як наслідок, він підтримує здоров’я ваших нирок, які відповідають за виведення сечової кислоти з організму. На жаль, збої в роботі нирок або надмірне вироблення сечової кислоти можуть призвести до того, що кислота залишиться в крові.

Крім того, кверцетин є біофлавоноїдом, отриманим з японського дерева пагоди, який може допомогти зменшити активність кількох ферментів у печінці, які беруть участь у виробленні сечової кислоти. Тим часом, формула сечової кислоти також містить цитрат калію для сприяння підлужнюванню сечі, що може підтримувати хороший метаболізм сечової кислоти.

Ще два інгредієнти — трав’яний екстракт кігтя диявола та фермент під назвою бромелайн — можуть підтримувати загальне функціонування вашої імунної системи. Екстракти виноградних кісточок і вишні також включені до формули сечової кислоти завдяки вмісту в них антоціанів, які можуть мати антиоксидантні властивості та захищати ваші клітини від потенційно шкідливих вільних радикалів.

Приймайте дві вегетаріанські капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки «Uric Acid Formula» на 120 капсул вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 125 мг / 208% калію (у вигляді цитрату калію) 100 мг / 3% кігтя диявола 100 мг / * (Harpagophytum procumbens і Harpagophytum zeyheri) Екстракт (корінь) Екстракт вишні (Prunus spp.) (фрукти) 162 мг / * Кверцетин 100 мг / * Бромелайн (зі стебла ананаса) (2‚400 GDU/грам) 50 мг / * Екстракт винограду (Vitis vinifera) (насіння) 25 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: мальтодекстрин‚ аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Отримано та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок‚ алергенів‚ ГМО‚ забруднювачів навколишнього середовища‚ доданих наповнювачів. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 2 рази на день між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо запобіжна пломба не пошкоджена. Не слід приймати вагітним або годуючим жінкам. Якщо у вас є якісь захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка рівня сечової кислоти (Uric Acid Control)