Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCL, Ферменти, 180 капсул

Код: 31693
Фото товару Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCL, Ферменти, 180 капсул
Фото складу Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCL, Ферменти, 180 капсул
Фото використання Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCL, Ферменти, 180 капсул
Основне фото товара Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCL, Ферменти, 180 капсул
(5)
3788 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCl від являє собою запатентовану суміш вегетаріанських травних ферментів. У результаті ця добавка може працювати в широкому діапазоні рівнів рН ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ферменти 180 капсул

Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCL, Ферменти, 180 капсул

Опис

Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCl від являє собою запатентовану суміш вегетаріанських травних ферментів. У результаті ця добавка може працювати в широкому діапазоні рівнів рН у шлунку.

Крім того, бетаїн гідрохлорид забезпечує додаткову допомогу в перетравленні білка. Бетаїн також може підтримувати ідеальний pH шлунка. Крім того, формула Digestive Enzymes Ultra with Betaine HCl містить кілька форм протеази, які взаємодіють з ліпазою та амілазою, щоб сприяти засвоєнню білків, жирів і вуглеводів.

Ферменти в цих капсулах отримують шляхом мікробної ферментації, що робить травні ферменти Ultra з бетаїном HCl вибором для тих, хто вважає за краще не споживати продукти тваринного походження.

Кілька ферментів у цій добавці особливо корисні для вегетаріанців. Наприклад, альфа-галактозидаза може розщеплювати деякі складні вуглеводи, що може допомогти усунути такі симптоми, як гази або здуття живота. Тим часом целюлаза, бета-глюканаза, фітаза та геміцелюлоза можуть сприяти здоровому травленню клітковини.

Приймайте одну або дві капсули під час кожного прийому їжі. Кожної пляшки травних ферментів Ultra з бетаїном HCl із 180 капсул має вистачити приблизно на один або два місяці при стандартній дозі.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Запатентована суміш ферментів 391 мг / Забезпечення: амілаза 24‚000 DU / Протеаза 60‚000 HUT / Протеаза 6.0 20‚000 HUT / Глюкоамілаза 30 AGU / Лактаза 1‚600 ALU / Ліпаза 3‚000 FIP / Бета-глюканаза 20 BGU / Інвертаза 900 SU / Целюлаза 800 CU / Альфа-галактозидаза 120 GaIU / Протеаза 3.0 20 SAPU / Фітаза 10 FTU / Геміцелюлаза 200 HCU / Betaine HCL 500 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ декстрин. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули під час кожного прийому їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Негайно припиніть прийом, якщо виникне відчуття печіння. Не рекомендується людям з виразкою або виразкою в анамнезі. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності