P-5-P 50 Activated B6, Піридоксал-5-фосфат, 180 капсул

Код: 31715
Фото товару P-5-P 50 Activated B6, Піридоксал-5-фосфат, 180 капсул
Фото складу P-5-P 50 Activated B6, Піридоксал-5-фосфат, 180 капсул
Фото використання P-5-P 50 Activated B6, Піридоксал-5-фосфат, 180 капсул
Основне фото товара P-5-P 50 Activated B6, Піридоксал-5-фосфат, 180 капсул
(5)
2749 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Під час менструального циклу ви можете бути схильні до перепадів настрою та багатьох інших симптомів. Однак це не означає, що це єдиний раз, коли ваш ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Піридоксал-5-фосфат 180 капсул

P-5-P 50 Activated B6, Піридоксал-5-фосфат, 180 капсул

Опис

Під час менструального циклу ви можете бути схильні до перепадів настрою та багатьох інших симптомів. Однак це не означає, що це єдиний раз, коли ваш настрій коливається. Встановлено, що вітамін B6 підтримує менструальний комфорт, допомагаючи підтримувати здорову функцію нейромедіатора. Доведено також, що цей вітамін підтримує здоров’я нервової системи. Обидві ці системи сприяють психічному благополуччю.

Піридоксаль-5'-фосфат (P5P) є активованою формою вітаміну B6‚ що означає, що цей тип вітаміну найлегше засвоюється й використовується організмом. Це забезпечує П-5-П 50. Якщо приймати, це може полегшити ваші перепади настрою під час менструації та в інший час.

Піридоксаль 5'-фосфат використовується в процесі розщеплення їжі, яку ви їсте, до енергії. P5P необхідний для нормального функціонування нервової системи, оскільки він бере участь у синтезі нейромедіаторів, які передають інструкції від вашого мозку до інших органів. Поживна речовина також відіграє ключову роль у виробництві основних гормонів і еритроцитів, які необхідні для оптимального здоров’я. Дослідження показали, що поєднання P5P і магнію може бути особливо корисним.

P-5-P 50 може допомогти запобігти дефіциту вітаміну B6‚ який пов’язаний із поганою концентрацією та втратою пам’яті, м’язовою слабкістю та виснаженням, дратівливістю та смутком. Однак дієта, багата вітаміном B6, є ще одним природним способом підвищити ваш рівень.

Кожна овочева капсула P-5-P 50 містить різноманітну кількість інгредієнтів, які разом зміцнюють здоров’я. Ці інгредієнти включають вітамін С, який використовується для формування клітин і забезпечує підвищення імунітету.

Кожна пляшка P-5-P 50 містить 180 капсул, яких вистачить на три місяці. Ви повинні приймати дві капсули на день, розподіляючи між прийомами їжі, якщо не рекомендовано інше.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в контейнері: 180 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль 5'-фосфату) (активований B6) 50 мг / 2‚500% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода) ‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих наповнювачів. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піридоксал-5-фосфат (P-5-P Pyridoxal-5-Phosphate)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності