Pure Encapsulations, Saw Palmetto Plus, Сав Пальметто, 60 капсул

Код: 31869
Фото товару Pure Encapsulations, Saw Palmetto Plus, Сав Пальметто, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Saw Palmetto Plus, Сав Пальметто, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Saw Palmetto Plus, Сав Пальметто, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Saw Palmetto Plus, Сав Пальметто, 60 капсул
(5)
2843 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви містить низку трав, які можуть підтримувати здорову функцію передміхурової залози та сечовивідної системи. Одна мяка гелева капсула містить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Сав Пальметто 60 капсул

Pure Encapsulations, Saw Palmetto Plus, Сав Пальметто, 60 капсул

Опис

Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви містить низку трав, які можуть підтримувати здорову функцію передміхурової залози та сечовивідної системи. Одна м’яка гелева капсула містить 160 міліграмів екстракту пальмового дерева (Serenoa repens) та інших натуральних інгредієнтів.

Збільшення передміхурової залози може бути наслідком доброякісної гіперплазії простати (ДГПЗ). ДГПЗ може призвести до неприємних симптомів, коли залоза тисне на уретру (трубку, яка виводить сечу з організму). Ознаки ДГПЗ можуть включати необхідність вставати для сечовипускання вночі, а також проблеми з початком або підтримкою сечовипускання. Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви може діяти на зменшення розміру передміхурової залози, потенційно допомагаючи полегшити ці симптоми.

Тим часом, корінь кропиви дводомної може сприяти здоровому метаболізму гормонів і активності ферментів у клітинах простати. Нарешті‚ ' Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви містить олію африканського пигеуму та гарбузового насіння. Екстракт пігеуму може сприяти функціонуванню передміхурової залози, підтримуючи метаболізм пролактину та простагландинів, тоді як гарбузове насіння є хорошим джерелом цинку та кількох жирних кислот, які можуть сприяти здоров’ю простати.

Кожен флакон Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви містить 60 м’яких капсул.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порцій в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 10 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1 г / 2% вітаміну Е (у вигляді d-альфа-токоферолу) 10 МО / 33% Екстракт пальми (Serenoa repens) (фрукти) ) 160 мг / (Стандартизовано для вмісту 85% загальної кількості жирних кислот) Гарбузова (Cucurbita Pepo) Олія (насіння) (свіжовіджата) 320 мг / Пігеум (Pygeum africanum) Екстракт (кора) 20 мг / Кропива (Urtica dioica) Екстракт (корінь) ) 200 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: бджолиний віск, соняшниковий лецитин, желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 2-4 капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Проконсультуйтеся з медичним працівником, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сав Пальметто (Saw Palmetto)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності