Pure Encapsulations, Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 120 капсул

Код: 31738
Фото товару Pure Encapsulations, Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 120 к...
Фото складу Pure Encapsulations, Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 120 к...
Фото використання Pure Encapsulations, Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 120 к...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 120 к...
(5)
4901 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Кортизол — це гормон, який надходить у вашу кров, коли ви відчуваєте стрес. Він утворюється у ваших надниркових залозах, розташованих біля ваших нирок, і забезпечує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 766298012162
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка Кортизолу 120 капсул

Pure Encapsulations, Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 120 капсул

Опис

Кортизол — це гормон, який надходить у вашу кров, коли ви відчуваєте стрес. Він утворюється у ваших надниркових залозах, розташованих біля ваших нирок, і забезпечує вас усіма ресурсами, необхідними для боротьби зі стресовими ситуаціями.

Вплив кортизолу може бути корисним у короткостроковій перспективі; на жаль, постійно високий рівень кортизолу може спричинити негативні наслідки. Наприклад, надлишок кортизолу може спричинити повільніше загоєння ран, а також зробити вас більш схильними до легких захворювань. Це також може призвести до відкладення жиру в області живота, а не в інших частинах вашого тіла.

Якщо ви дуже чутливі до стресу, вам важливо вжити заходів для контролю рівня стресу. Ви можете допомогти собі підтримувати рівень кортизолу в нормі, уникаючи стресу, де це можливо, і використовуючи методи боротьби зі стресом, такі як фізичні вправи та глибоке дихання, коли ви неминуче з ними стикаєтеся. Овочеві капсули Cortisol Calm можуть допомогти доповнити ці заходи способу життя та сприяти нормалізації рівня кортизолу.

Cortisol Calm містить інгредієнти, які природним чином підтримують рівень кортизолу. Ці рослинні капсули можуть зняти напругу, сприяти гарному нічному сну та сприяти оптимістичному настрою, коли ви переживаєте стрес.

Деякі інгредієнти цієї заспокійливої ​​добавки включають:

Кожна пляшка Cortisol Calm від забезпечить вас 120 капсулами, яких вистачить приблизно на два місяці при рекомендованому дозуванні двох капсул на день.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 400 МО / 100% Sensoril Ashwagandha 250 мг / * (Withania somnifera) Екстракт (корінь і листя) Родіоли (Rhodiola rosea) Екстракт ( Корінь) 125 мг / * (Стандартизовано для вмісту 3% загальних розавінів і 1% салідрозидів) Магнолія (Magnolia officinalis) Екстракт (кора) 100 мг / * (Стандартизовано для вмісту 2% гонокіолу) L-теанін 50 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1 капсулу вранці та 1 капсулу ввечері під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка Кортизолу (Cortisol Support)