Integrative Therapeutics, Cortisol Manager Allergen Free, Підтримка Кортизолу, 30 капсул

Код: 33401
Фото товару Integrative Therapeutics, Cortisol Manager Allergen Free, Підт...
Фото складу Integrative Therapeutics, Cortisol Manager Allergen Free, Підт...
Фото використання Integrative Therapeutics, Cortisol Manager Allergen Free, Підт...
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Cortisol Manager Allergen Free, Підт...
(5)
1646 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Підтримує збалансований кортизол і здорову реакцію на стрес*Інгредієнти Cortisol Manager Allergen Free підтримують здоровий рівень кортизолу.* Кортизол є одним із найважливіших гормонів, які беруть участь ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 871791110113
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Підтримка Кортизолу 30 капсул

Integrative Therapeutics, Cortisol Manager Allergen Free, Підтримка Кортизолу, 30 капсул

Опис

Підтримує збалансований кортизол і здорову реакцію на стрес*

Інгредієнти Cortisol Manager Allergen Free підтримують здоровий рівень кортизолу.* Кортизол є одним із найважливіших гормонів, які беруть участь у процесі адаптації. Підтримуючи збалансований рівень кортизолу та здорову реакцію на стрес, Cortisol Manager Allergen Free також сприяє розслабленню для підтримки спокійного сну.* Cortisol Manager Allergen Free не містить жодного з 8 найпоширеніших харчових алергенів і ідеально підходить для пацієнтів із харчовою чутливістю або харчовою алергією. . РОЛЬ КОРТИЗОЛУ В ПЕРІОДИ СТРЕСУ Кортизол — це гормон, який виробляється в корі надниркових залоз і виділяється під час стресу. Варіації секреції кортизолу можуть вказувати на те, наскільки добре організм справляється зі стресом. Гомеостаз кортизолу зазвичай характеризується піком секреції в ранні ранкові години з поступовим зниженням протягом дня. Через його центральну роль як основного гормону стресу, кортизол часто вважають містком між стресом і його впливом на здоров’я. З РОСЛИНИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ Інгредієнти в Cortisol Manager Allergen Free допомагають підтримувати збалансовану, адаптивну реакцію кортизолу на стрес.* Cortisol Manager містить запатентовану суміш ашвагандхи (Withania somnifera) торгової марки Sensoril і L-теаніну торгової марки Suntheanine, що знижує стрес.* Плацебо 2008 року. Контрольоване клінічне випробування показало, що Sensoril ashwagandha значно знижує рівень кортизолу в сироватці крові та допомагає впоратися зі стресом порівняно з плацебо у суб’єктів, які зазнають вищого рівня стресу.*1 Плацебо-контрольоване клінічне випробування 2018 року показало, що одноразовий прийом L-теаніну Suntheanine значно підвищує активність альфа-мозкових хвиль у досліджуваних порівняно з їхніми аналогами з плацебо.*2 Активність альфа-мозкових хвиль пов’язана з більш розслабленим психічним станом.*2 Інгредієнти Cortisol Manager Allergen Free допомагають розслабитися, сприяти спокійному сну.* Вони також допомагають стабілізувати гормон стресу кортизол для подальшої підтримки здорової реакції на стрес.* Cortisol Manager Allergen Free не містить жодного з цих поширених харчових алергенів: молока, яєць, горіхів, риби, молюсків, глютену, арахісу, сої, пшениці або дріжджів інгредієнти. ПОСИЛАННЯ Auddy B et al. J Am Nutraceutical Assoc. 2008;11(1):50-6. Nobre AC та ін. Asia Pac J Clin Nutr. 2008; 17 (S1): 167-68. Sensoril є зареєстрованою торговою маркою Natreon‚ Inc. і захищена патентом США № 7‚318‚938. Suntheanine‚ запатентована форма L-Theanine‚ є зареєстрованою торговою маркою Taiyo International‚ Inc. Sharp•PS є зареєстрованою торговою маркою Frutarom

Офіційний сайт: https://www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Запатентована суміш для зниження стресу 250 мг / Ашваганда (Withania somnifera) (бренд Sensoril) екстракт кореня та листя, L-теанін (бренд Suntheanine) Запатентована суміш для зниження рівня кортизолу 225 мг / Кора магнолії (Magnolia officinalis) стандартизований екстракт, що містить 2% гонокіолу та 1% магнололу, екстракт надземної частини епімедіуму (Epimedium spp.). SharpPS Green Phosphatidylserine 50mg / Daily Value (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули), целюлоза, діоксид кремнію. Не містить сої, пшениці, глютену, яєць, арахісу, молока/молочних продуктів, риби, горіхів, молюсків, цукру, солі, дріжджів, інгредієнтів тваринного походження, штучних ароматизаторів або консервантів. Веганський / вегетаріанський.

Дозування

Дорослим приймати по 1 капсулі перед сном або за рекомендацією лікаря. Збільште до 2 капсул під час сильного стресу. Для використання щовечора.

Запобіжні заходи

Попередження: не використовуйте, якщо ви вагітні. Якщо годуєте грудьми, хворієте на цукровий діабет або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Безпечна печатка з внутрішньою печаткою. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати щільно закритим. Зберігати при кімнатній температурі. Уникайте надмірного тепла та прямих сонячних променів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка Кортизолу (Cortisol Support)