Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул

Код: 31768
Фото товару Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
2191 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
У вашому кровотоці міститься багато різних гормонів, хімічних речовин, які надходять до життєво важливих органів і наказують їм виконувати певні завдання. Мелатонін є лише одним ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мелатонін 60 капсул

Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул

Опис

У вашому кровотоці міститься багато різних гормонів, хімічних речовин, які надходять до життєво важливих органів і наказують їм виконувати певні завдання. Мелатонін є лише одним із гормонів, присутніх у вашій крові; він виділяється залозою у вашому мозку‚ і головним чином бере участь у контролі вашого режиму сну.

Природне вироблення мелатоніну залежить від навколишнього середовища: коли на вулиці темно, ваш мозок виробляє велику кількість мелатоніну, через що ви відчуваєте сонливість. Хоча ваше тіло наполегливо працює, щоб контролювати рівень мелатоніну, робота в нічні зміни та перетин часових поясів можуть легко порушити баланс. Така добавка, як мелатонін 20 мг, може усунути дисбаланс рівня гормонів, допомагаючи відновити ваш природний режим сну після роботи в нічну зміну та зменшити вираженість будь-яких симптомів часових поясів.

Мелатонін може допомогти вам заснути та підтримувати сон. Оскільки ви повністю відпочили, вам також може бути легше прокинутися вранці. Деякі вчені вважають, що ваш рівень мелатоніну знижується з віком, тому багато людей похилого віку можуть не мати можливості добре виспатися. Крім того, цей гормон також може зберегти здоров’я ваших клітин.

Кожна капсула містить 20 мг мелатоніну. Одна упаковка мелатоніну 20 мг містить 90 рослинних капсул, яких вам вистачить приблизно на три місяці, якщо приймати одну капсулу щодня.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Мелатонін 20 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі в день за 1/2-1 годину до сну.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Цей продукт не призначений для підтримки сну. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Під час прийому мелатоніну не керуйте автомобілем і не керуйте механізмами. Цей продукт може бути протипоказаний при аутоімунних захворюваннях або особам, які приймають кортикостероїди.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)