Pure Encapsulations, Iodine and Tyrosine, Йод, 120 капсул

Код: 31801
Фото товару Pure Encapsulations, Iodine and Tyrosine, Йод, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Iodine and Tyrosine, Йод, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Iodine and Tyrosine, Йод, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Iodine and Tyrosine, Йод, 120 капсул
(5)
2171 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024., без передоплати
Щитовидна залоза - це ендокринна залоза, розташована на шиї. Він впливає на низку важливих функцій організму завдяки своїй участі у виробленні гормонів. Коли щитовидна залоза ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Йод 120 капсул

Pure Encapsulations, Iodine and Tyrosine, Йод, 120 капсул

Опис

Щитовидна залоза - це ендокринна залоза, розташована на шиї. Він впливає на низку важливих функцій організму завдяки своїй участі у виробленні гормонів. Коли щитовидна залоза не функціонує належним чином, це може викликати у вас відчуття втоми, смутку, тривоги, низького лібідо, сухості шкіри, нездатності зосередитися або зміни апетиту. Як недостатньо активна, так і надмірно активна щитовидна залоза можуть бути шкідливими.

На щастя, є способи підтримати вашу щитовидну залозу. L-тирозин і йод працюють разом, щоб допомогти вам підтримувати здорові клітини всього тіла. Зокрема, йод є мінералом, який сприяє утворенню гормонів щитовидної залози, які посилюють активність мітохондрій і синтез ферментів для підтримки метаболічної функції. Йод може бути особливо корисним для печінки та м'язів. Тим часом‚ тирозин є амінокислотою, яка може підтримувати роботу щитовидної залози та надниркових залоз; це попередник тироксину (Т4), гормону щитовидної залози, який може допомогти вашим клітинам і тканинам використовувати кисень і виробляти енергію. Він також допомагає синтезувати норадреналін і дофамін, нейромедіатори, які можуть покращити психічне благополуччя, полегшити симптоми стресу та сприяти здоров’ю центральної нервової системи.

На жаль, споживання певної їжі може негативно вплинути на здатність вашого організму засвоювати й переробляти йод; однак добавки можуть допомогти. Йод і тирозин – це зручний спосіб забезпечити достатнє споживання цих поживних речовин. Одна рослинна капсула містить 225 мікрограмів йодиду калію, отриманого з природного соляного розсолу, а також 500 міліграмів вільної форми l-ітрозину.

Приймайте дві капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки йоду та тирозину із 120 капсул вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Йод (у вигляді йодиду калію) 225 мкг / 150% L-тирозин (у вільній формі) 500 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Йод (Iodine)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, NAC Glycine Powder, НАК 1800 та Гліцин, 1...
(5)
2045 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності