Pure Encapsulations, Magnesium Liquid, Магній, 240 мл

Код: 31826
Фото товару Pure Encapsulations, Magnesium Liquid, Магній, 240 мл
Фото складу Pure Encapsulations, Magnesium Liquid, Магній, 240 мл
Фото використання Pure Encapsulations, Magnesium Liquid, Магній, 240 мл
Основне фото товара Pure Encapsulations, Magnesium Liquid, Магній, 240 мл
(5)
2119 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Як мінерал, який бере участь у кількох сотнях ферментативних процесів в організмі людини, магній відіграє важливу роль у загальному здоровї. Magnesium Liquid від є зручним ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Магній 240 мл

Pure Encapsulations, Magnesium Liquid, Магній, 240 мл

Опис

Як мінерал, який бере участь у кількох сотнях ферментативних процесів в організмі людини, магній відіграє важливу роль у загальному здоров’ї. Magnesium Liquid від є зручним джерелом цієї поживної речовини, яка може сприяти ефективній роботі нирок, м’язів і серця.

Магній може допомогти вашому організму засвоювати та використовувати багато інших поживних речовин. Перш за все‚ це допомагає регулювати рівень кальцію; кальцій - це мінерал, який підтримує міцність кісток і зубів.

Кожна порція Magnesium Liquid містить 215 міліграмів цитрату магнію, що є формою мінералу з високою біодоступністю. Вітамін B6 у цій смачній рідкій добавці додатково сприяє засвоєнню.

Нарешті‚ Magnesium Liquid може спонукати ваші клітини виробляти енергію, яка дозволить вам жити повноцінним життям. У результаті це може спрацювати для полегшення певних симптомів, наприклад легкої втоми.

Приймати по одній чайній ложці щодня під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Magnesium Liquid має вистачити майже на сім тижнів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл/0,17 рідкої унції) Порції в упаковці: 48 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCI) 20 мг / 1‚176% магнію (у вигляді цитрату магнію) 215 мг / 51% відсотка добової норми ( DV). Інші інгредієнти: очищена вода, натуральний гліцерин, концентрат яблучного соку, ксиліт, натуральний гранатовий ароматизатор з іншими натуральними ароматизаторами, ксантанова камедь, лимонна кислота, сорбат калію, очищений екстракт листя стевії. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Перед використанням добре збовтати. Як дієтичну добавку приймайте по 1 чайній ложці щодня під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності