Pure Encapsulations, Strontium citrate, Стронцій, 90 капсул

Код: 31871
Фото товару Pure Encapsulations, Strontium citrate, Стронцій, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Strontium citrate, Стронцій, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Strontium citrate, Стронцій, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Strontium citrate, Стронцій, 90 капсул
(5)
1730 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Підтримка міцності кісток є важливою для загального благополуччя. Це може дозволити вам залишатися активними, запобігаючи падінням або розламкам, які можуть вивести вас з ладу.Деякі поживні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Стронцій 90 капсул

Pure Encapsulations, Strontium citrate, Стронцій, 90 капсул

Опис

Підтримка міцності кісток є важливою для загального благополуччя. Це може дозволити вам залишатися активними, запобігаючи падінням або розламкам, які можуть вивести вас з ладу.

Деякі поживні речовини добре відомі своїм позитивним впливом на здоров’я кісток. До них відносяться кальцій, магній і вітамін D. Менш відомим елементом є стронцій. Стронцій є мікроелементом, що означає, що вашому організму потрібні лише невеликі кількості; однак ця невелика кількість є важливою.

По всьому тілу людини стронцій транспортується за допомогою тих самих рецепторів і молекул, що й кальцій, що означає, що він може служити замінником. Він підтримує кістки, сприяючи збалансованій активності остеокластів і диференціації остеобластів. Остеобласти — це великі клітини, які синтезують і мінералізують кістки, коли вони формуються та перебудовуються. Стронцій може підтримувати здорові тазостегнові кістки у жінок у постменопаузі, допомагаючи підтримувати кісткову масу, що може бути особливо корисним, враховуючи, що кісткова маса має тенденцію до природного зменшення з віком.

Така добавка, як «Стронцій (цитрат), забезпечує легку засвоювану форму цього мікроелемента. Стронцій у кожній капсулі отримують із природних мінеральних родовищ. Хоча ви можете знайти стронцій у таких дієтичних джерелах, як шпинат або капуста, вам доведеться з’їдати близько 21 фунта шпинату щодня, щоб отримати достатню кількість їжі.

Приймайте одну-три капсули на день, розділивши дози. Ви можете приймати цю добавку під час або між прийомами їжі, але не з будь-якими продуктами чи іншими добавками, що містять кальцій. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки цитрату стронцію з 90 капсул має вистачити від одного до трьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Стронцій (у вигляді цитрату стронцію) 227 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі, 1-3 рази на день, під час або між прийомами їжі, окремо від продуктів або добавок, що містять кальцій.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Стронцій (Strontium)
Klaire Labs SFI, Strontium 300 mg, Стронцій, 100 капсул
(5)
1436 грн.
Доставка
Douglas Laboratories, Strontium, Стронцій, 90 капсул
(5)
1919 грн.
Доставка
EuroMedica, Strontium, Стронцій, 60 капсул
(5)
1329 грн.
Доставка