Colostrum Contains 40% IgG, Молозиво, 180 капсул

Код: 31888
Фото товару Colostrum Contains 40% IgG, Молозиво, 180 капсул
Фото складу Colostrum Contains 40% IgG, Молозиво, 180 капсул
Фото використання Colostrum Contains 40% IgG, Молозиво, 180 капсул
Основне фото товара Colostrum Contains 40% IgG, Молозиво, 180 капсул
4201 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Незадовго до і відразу після народження людини її молочні залози виробляють речовину під назвою молозиво. Це найперше грудне молоко і вважається, що воно має потенційну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Молозиво 180 капсул

Colostrum Contains 40% IgG, Молозиво, 180 капсул

Опис

Незадовго до і відразу після народження людини її молочні залози виробляють речовину під назвою молозиво. Це найперше грудне молоко‚ і вважається, що воно має потенційну користь для здоров’я. Він містить імуноглобіни, які можуть активувати імунні клітини, щоб захистити вас від хвороби. Тим часом, лімфокіни, інтерферони та інтерлейкіни також беруть участь у імунному здоров’ї.

Colostrum 40% IgG забезпечує молозиво великої рогатої худоби, отримане з американських молочних ферм, сертифікованих USDA та FDA. Це молозиво походить від корів, які не містять антибіотиків, пестицидів, гормонів і BSE. Для максимальної поживної активності молозиво в кожній капсулі обробляється при низькій температурі та знежирюється.

450 міліграмів молозива в цій добавці стандартизовано, щоб містити 40 відсотків IgG. IgG - це імуноглобін G‚ який може мати нейтралізуючу та детоксикаційну дію. Хоча він має найвищу концентрацію в молозиві 40% IgG, ви також можете отримати імуноглобіни A‚ E‚ D‚ та M у цьому продукті.

Молозиво 40% IgG також може підтримувати здоров'я кишечника. Зокрема‚ лізоцим та олігосахариди можуть сприяти росту дружніх бактерій‚ а також підтримці здорових кишкових мембран. Лактоферин – це білок, що зв’язує залізо, який підтримує функціонування вашого кишечника, водночас стимулюючи імунні клітини та допомагаючи організму використовувати залізо.

Приймайте п’ять-сім капсул щодня, розділивши їх на дві дози, запиваючи вісьмома-дванадцятью унціями води. Ви можете приймати цю добавку молозива натщесерце або принаймні за півгодини до їди. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 180 капсулами Colostrum 40% IgG повинна тривати від 25 до 36 днів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / молозиво (бичаче) (стандартизоване для вмісту 40% IgG) 900 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ соєвий лецитин. Містить молоко та Соя. Отримано та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули, 2-3 рази на день, натщесерце або принаймні за 30 хвилин до їжі, запиваючи 8-12 унціями води.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від діти. Застереження щодо алергенів: містить молоко та сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Молозиво (Colostrum)