Pure Encapsulations, GABA, ГАМК, 60 капсул

Код: 31907
Фото товару Pure Encapsulations, GABA, ГАМК, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, GABA, ГАМК, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, GABA, ГАМК, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, GABA, ГАМК, 60 капсул
(5)
1279 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Є багато способів допомогти собі почуватися краще як фізично, так і психічно. Іноді вам просто потрібна додаткова харчова підтримка. ГАМК гамма-аміномасляна кислота серед інших переваг ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ГАМК 60 капсул

Pure Encapsulations, GABA, ГАМК, 60 капсул

Опис

Є багато способів допомогти собі почуватися краще як фізично, так і психічно. Іноді вам просто потрібна додаткова харчова підтримка. ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) серед інших переваг може сприяти гарному настрою та розслабленню. Організм людини природним чином виробляє ГАМК, хоча є деякі випадки, коли цього виробництва може бути недостатньо.

Вашій центральній нервовій системі потрібна ГАМК. Це гальмівний нейромедіатор, необхідний для регулювання міжклітинного зв’язку. Клітини спілкуються одна з одною, щоб розум повідомляв іншим частинам тіла, що робити, дозволяючи нервам функціонувати ефективно. Вплив ГАМК на нервові імпульси також може підтримувати здоров'я м'язів.

Стрес може призвести до ослаблення вашої імунної системи, що робить вас більш сприйнятливими до захворювання. На щастя, ГАМК може зміцнити імунітет, підтримуючи здоровий рівень IgA. IgA (також відомий як імуноглобулін А) є антитілом, яке має вирішальне значення для підтримки імунітету в слизу. Це особливо корисно під час іноді стресових періодів.

Здоровий рівень ГАМК може допомогти вам розслабитися, працюючи над посиленням вироблення мозком альфа-хвиль. Його гальмівні властивості можуть сприяти відчуттю спокою та зменшити тривогу.

Їжа та напої, такі як помідори черрі, чай улун, кефір і креветки, є хорошими джерелами гамма-аміномасляної кислоти. Однак капсули ГАМК можуть заповнити будь-які харчові прогалини. GABA by забезпечує 700 міліграмів GABA в одній рослинній капсулі. Крім того, ця добавка також містить жиророзчинний вітамін С для подальшого сприяння засвоєнню.

Приймати по одній капсулі на день між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки ГАМК із 60 капсул вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) 700 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ГАМК (GABA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності