Mineral 650 w/o Copper & Iron, Мінерали, 180 капсул

Код: 31922
Фото товару Mineral 650 w/o Copper & Iron, Мінерали, 180 капсул
Фото складу Mineral 650 w/o Copper & Iron, Мінерали, 180 капсул
Фото використання Mineral 650 w/o Copper & Iron, Мінерали, 180 капсул
Основне фото товара Mineral 650 w/o Copper & Iron, Мінерали, 180 капсул
(5)
2024 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Мінерали допомагають вашому організму ефективно функціонувати та виконувати важливі завдання. Вони підтримують здоровя серцево-судинної системи, міцність кісток тощо. Mineral 650 без міді та заліза забезпечує добре ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мінерали 180 капсул

Mineral 650 w/o Copper & Iron, Мінерали, 180 капсул

Опис

Мінерали допомагають вашому організму ефективно функціонувати та виконувати важливі завдання. Вони підтримують здоров’я серцево-судинної системи, міцність кісток тощо.

Mineral 650 без міді та заліза забезпечує добре засвоювані форми важливих мінералів, включаючи мікромінерали та мікроелементи. Кожна капсула містить кальцій, магній, цинк, селен, калій, йод, бор та багато іншого. Ця мультимінеральна добавка також виготовляється з жиророзчинним вітаміном С для подальшого сприяння засвоєнню.

Залізо та мідь також є важливими поживними речовинами, але у великих кількостях можуть бути шкідливими для вас. Стандартна західна дієта, як правило, містить багато червоного м’яса, яке має високий вміст заліза. Токсичність міді також може виникнути, якщо її занадто багато зберігається у ваших тканинах‚ що може статися, якщо окислення або метаболізм повільні. Жінки, як правило, мають більший рівень міді, ніж чоловіки; з іншого боку‚ чоловіки часто мають більше заліза‚ оскільки останнє виходить з організму через менструальну кров.

Якщо їх не приймати в належному співвідношенні, необхідні мінерали можуть конкурувати один з одним у травному тракті. Як наслідок, деякі з них можуть не засвоюватися повністю, піддаючи вас ризику потенційно шкідливого дефіциту поживних речовин. Ось чому Mineral 650 без міді та заліза був розроблений для максимального підвищення їх ефективності. Його інгредієнти також були хелатовані‚ що означає, що мінерали були зв’язані з іншими молекулами; це відбувається природним чином під час вживання їжі, що містить ці мінерали, але може не статися під час прийому повної мінеральної добавки.

Приймайте від трьох до шести овочевих капсул на день, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Mineral 650 без міді та заліза на 180 капсул вистачає від трьох до шести місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Кальцій (у вигляді цитрату кальцію) 150 мг / 15% йоду (у вигляді йодиду калію) 50 мкг / 33% магнію (у вигляді цитрату магнію) 125 мг / 31% цинку (у вигляді піколінату цинку) 12,5 мг / 83% селену (у вигляді селенометіоніну) 100 мкг / 143% марганцю (у вигляді аспартату марганцю) 2,5 мг / 125% хрому (у вигляді полінікотинату хрому) 100 мкг / 83% молібдену (у вигляді молібдену аспартату) 50 мкг / 67% калію ( Як аспартат калію ) 49 мг / 1% бору (у вигляді гліцинату бору) 1 мг / Ванадій (у вигляді аспартату ванадію) 50 мкг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності