Pure Encapsulations, DHA Ultimate, ДГК, 120 капсул

Код: 31931
Фото товару Pure Encapsulations, DHA Ultimate, ДГК, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, DHA Ultimate, ДГК, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, DHA Ultimate, ДГК, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, DHA Ultimate, ДГК, 120 капсул
(5)
5605 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку рибячого жиру з омега-3 жирними кислотами, найкращим є чистий. DHA Ultimate від відповідає вимогам. Він забезпечує багато звичайних переваг рибячого жиру ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ДГК 120 капсул

Pure Encapsulations, DHA Ultimate, ДГК, 120 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку риб’ячого жиру з омега-3 жирними кислотами, найкращим є чистий. DHA Ultimate від відповідає вимогам. Він забезпечує багато звичайних переваг риб’ячого жиру: DHA може сприяти покращенню когнітивних функцій і здоров’ю мозку в людей різного віку. Він також може підтримувати здорову та кращу шкіру (шляхом зволоження, еластичності та захисту фібробластів і кератиноцитів від вільних радикалів, спричинених незахищеним впливом сонця), функції суглобів і комфорту (працюючи до помірного рівня) вироблення лейкотрієну та простагландину)‚ функції тромбоцитів, ліпідного обміну, покращення пам’яті та збалансованого запалення.

У процесі виробництва DHA Ultimate‚ дотримуються суворих вказівок щодо чистоти як Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), так і Ради з відповідального харчування (CRN). Крім того, безкиснева та низькотемпературна обробка перешкоджає реакціям окислення.

Кожна порція DHA Ultimate з двох капсул містить 725 міліграмів DHA (докозагексаєнової кислоти) і 200 міліграмів EPA (ейкозапентаєнової кислоти) з концентрату риб’ячого жиру. На відміну від багатьох інших добавок риб’ячого жиру, ця добавка зосереджена на високій концентрації DHA. Риб’ячий жир у цих м’яких таблетках отримують із скумбрії, сардин та анчоусів, виловлених біля узбережжя Чилі в Тихому океані.

DHA Ultimate піклується про довкілля разом із вашим власним здоров’ям. Риб’ячий жир у кожній м’якій капсулі виробляється за найсучаснішою екологічною технологією: це включає процеси екстракції на основі CO2 без розчинників, а також екстракцію та очищення жирних кислот зі зниженням викидів вуглецю до 75 відсотків.

Приймайте дві м’які капсули на день під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки DHA Ultimate на 120 м’яких капсул має вистачити приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеподібні капсули Порцій в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 10 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1 г / 2% концентрат риб’ячого жиру 1‚200 мг / (З анчоусів, сардин, скумбрії) Постачання: DHA (докозагексаєнова кислота) 725 мг / EPA (ейкозапентаєнова кислота) 200 мг / Денна норма не встановлена. Деякі добові норми, засновані на дієті з 2‚000 калорій. Ваші значення можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: натуральна суміш токоферолів, екстракт розмарину (лист); риба (тиляпія) желатинова капсула (желатин‚ гліцерин‚ вода). Містить рибу. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Застереження щодо алергенів: містить рибу.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ДГК (DHA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності