P-5-P Pyridoxal 5'-Phosphate, Піридоксал-5-фосфат, 250 капсул

Код: 32045
Фото товару P-5-P Pyridoxal 5'-Phosphate, Піридоксал-5-фосфат, 250 капсул
Фото складу P-5-P Pyridoxal 5'-Phosphate, Піридоксал-5-фосфат, 250 капсул
Фото використання P-5-P Pyridoxal 5'-Phosphate, Піридоксал-5-фосфат, 250 капсул
Основне фото товара P-5-P Pyridoxal 5'-Phosphate, Піридоксал-5-фосфат, 250 капсул
(5)
3063 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Вітаміни групи В роблять багато речей для вашого організму. Вони перетворюють їжу, яку ви їсте, на паливо для енергії, дають вам здорове волосся та шкіру, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Піридоксал-5-фосфат 250 капсул

P-5-P Pyridoxal 5'-Phosphate, Піридоксал-5-фосфат, 250 капсул

Опис

Вітаміни групи В роблять багато речей для вашого організму. Вони перетворюють їжу, яку ви їсте, на паливо для енергії, дають вам здорове волосся та шкіру, а також допомагають використовувати жири та білки. Одна з цих поживних речовин, вітамін B-6, має додаткову відповідальність, допомагаючи вашому мозку виробляти певні нейротрансмітери (хімічні речовини), які він використовує для надсилання повідомлень іншим частинам вашого тіла. Норадреналін і серотонін є нейромедіаторами, які можуть змінювати ваш настрій, а мелатонін допомагає нормальному функціонуванню внутрішнього годинника вашого організму.

Вітамін B-6 також допомагає засвоювати вітамін B-12. Крім того, він допомагає вашому організму виробляти імунні клітини та еритроцити. Ви можете отримати вітамін B-6 із таких продуктів, як курка, тунець, молоко, квасоля та коричневий рис. Досить легко отримати те, що вам потрібно, у свій раціон, хоча прийом певних ліків може спричинити легкий дефіцит. Якщо у вас дефіцит вітаміну B-6, у вас можуть розвинутися слабкі м’язи, бути дратівливим, мати проблеми з концентрацією та нервозністю. Коли потрібно підвищити рівень вітаміну B-6, вам може допомогти добавка, яка містить активну форму цього вітаміну, відому як піридоксаль-5-фосфат (P-5-P).

P-5-P від ​​Klaire Labs забезпечує вас здоровою порцією вітаміну B-6‚ лише з одним активним інгредієнтом. Кожна капсула містить 50 мг піридоксаль-5-фосфату для покращення настрою, заряду енергії, хорошого сну та підтримки імунної системи в тонусі. Ця добавка є зручним і здоровим способом отримати необхідний вітамін B-6. Він не містить поширених алергенів, таких як горіхи, молоко, яйця, штучні барвники чи консерванти. P-5-P також чудово підходить для вегетаріанців.

Одна пляшка P-5-P від ​​Klaire Labs містить 250 вегетаріанських капсул, яких має вистачити до восьми місяців. Приймайте одну капсулу на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль 5'-фосфату) 30 мг / 1765% Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода) і L-лейцин. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби, кукурудза та дріжджі. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

1 капсула щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піридоксал-5-фосфат (P-5-P Pyridoxal-5-Phosphate)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення