Klaire Labs SFI, АБx Суппорт, ABx Support, 60 капсул

Код: 32051
Фото товару Klaire Labs SFI, АБx Суппорт, ABx Support, 60 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, АБx Суппорт, ABx Support, 60 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, АБx Суппорт, ABx Support, 60 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, АБx Суппорт, ABx Support, 60 капсул
4480 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
ABx Support це ретельно вивчена суміш непатогенних дріжджів Saccharomyces boulardii з Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, пробіотичними мікроорганізмами, які задокументовано підтримують нормальну шлунково-кишкову ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI ABx Support 60 капсул

Klaire Labs SFI, АБx Суппорт, ABx Support, 60 капсул

Опис

ABx Support — це ретельно вивчена суміш непатогенних дріжджів Saccharomyces boulardii з Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, пробіотичними мікроорганізмами, які задокументовано підтримують нормальну шлунково-кишкову мікрофлору під час антибіотикотерапії. S. boulardii має широкий, різносторонній шлунково-кишковий ефект. Він стимулює численні ферменти кишкової щіткової кайми для підтримки нормальної функції травлення, виділяє багато факторів, включаючи ферменти, які можуть зменшити алергію на харчові білки після гастроентериту, і поліаміни, які стимулюють гідролази щіткової кайми, протеази та транспортні переносники. Він стимулює всмоктування D-глюкози та натрію та виробляє коротколанцюгові жирні кислоти, такі як бутират та ацетат, які живлять слизову оболонку товстої кишки. L. rhamnosus — це тимчасова лактобактерія, яка колонізує тонкий кишечник при регулярному споживанні. Сприятливо підвищує вроджений і набутий імунітет.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пробіотична суміш (10+ мільярдів КУО) 400 мг / На основі інуліну (отриманого з кореня цикорію) Saccharomyces boulardii 5,0+ мільярдів КУО / Lactobacillus rhamnosus 2,5+ мільярда КУО / Bifidobacterium bifidum 1,25+ мільярда КУО / Bifidobacterium breve 1,25+ мільярда КУО / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза‚ вода). Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця/глютен, кукурудза та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Усі інгредієнти найвищої якості та доступної чистоти. Розроблено для найчутливішої людини. Цей продукт виготовлено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP та ISO 9001: 2008.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі двічі на день під час їжі або за вказівкою лікаря. Капсули можна роз’єднати, а поживні речовини приймати окремо.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте в холодильнику та щільно закритим, щоб зберегти ефективність продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення