Integrative Therapeutics, Симилаз, Similase, 180 капсул

Код: 32097
Фото товару Integrative Therapeutics, Симилаз, Similase, 180 капсул
Фото складу Integrative Therapeutics, Симилаз, Similase, 180 капсул
Фото використання Integrative Therapeutics, Симилаз, Similase, 180 капсул
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Симилаз, Similase, 180 капсул
(5)
2748 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Similase компанії Integrative Therapeutics використовується для сприяння правильному травленню та здорового травного тракту. Сімілаза - це комбінація рослинних ферментів, які підтримують повне перетравлення таких поживних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Similase 180 капсул

Integrative Therapeutics, Симилаз, Similase, 180 капсул

Опис

Similase компанії Integrative Therapeutics використовується для сприяння правильному травленню та здорового травного тракту. Сімілаза - це комбінація рослинних ферментів, які підтримують повне перетравлення таких поживних речовин, як вуглеводи, білки та жири.

Рослинні ферменти, які використовуються в Similase, відрізняються від більшості ферментів, оскільки, на відміну від більшості ферментів тваринного або природного походження, вони здатні працювати в шлунку, а не лише в тонкому кишечнику, як нерослинні ферменти.

Сімілаза містить ряд ферментів, кожен з яких має певні корисні функції. Деякі ферменти, такі як протеаза та амілаза, зазвичай виробляються вашим організмом природним шляхом. На жаль, ваше тіло може не виробляти достатній рівень цих ферментів, якщо у вас погано функціонує підшлункова залоза. Якщо ваша підшлункова залоза виробляє занадто мало протеази, це дозволить неперетравленому білку потрапити в кишковий тракт, що може призвести до неприємних проблем з травленням.

Основна роль амілази полягає в розщепленні вуглеводів, хоча вона також широко використовується як протизапальний засіб. Діастаза солоду - це фермент, який допомагає розщеплювати вуглеводи. Діастаза є природною формою амілази, а також здатна допомагати амілазі у її власних функціях. Як і інші ферменти, він сприяє здоров’ю травної системи.

Функція ліпази полягає в розщепленні молекул жиру (ліпідів). Це також важливо для перетравлення жиророзчинних вітамінів, таких як вітамін А, вітамін D і вітамін Е. Дефіцит ліпази може сприяти дефіциту певних вітамінів.

Целюлаза не виробляється вашим організмом природним чином, тому споживання з їжею або добавками є життєво важливим. Проблема полягає в тому, що целюлозу можна знайти лише в сирих продуктах, які сьогодні багато людей не їдять щодня. Целюлаза допомагає перетравлювати целюлозу, речовину, яка погано засвоюється організмом; дефіцит целюлози може призвести до ряду захворювань, які зачіпають кишечник і нервову систему.

Лактаза є одним із найвідоміших ферментів, який відповідає за розщеплення лактози. Якщо у вас непереносимість лактози, ваш організм не виробляє достатню кількість ферментів лактази, тому вам потрібно уникати молочних продуктів.

Усі ці інгредієнти об’єднані в Similase для підтримки здоров’я травлення. Кожен флакон містить 180 ультракапсул.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www. integrativepro. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на 2 капсули Мікробні ферменти 613 мг Метод аналізу Амілаза USP (pH 6,8) 32‚000 USP FCC (pH 4,8) 23‚800 DU Протеаза I‚ II‚ III‚ IV USP (pH) 7,5) 30‚000 USP FCC (pH 7,0) 48‚750 PC FCC (pH 4,7) 82‚000 HUT Ліпаза I‚ II FIP (pH 7,0) 2‚100 FIP FCC III (pH 6,5) 970 LU Лактаза I‚ II FCC III (pH 4,5) 1‚600 ALU Фітаза Фітинова кислота (pH 6,0) 1,7 PU Целюлаза I‚ II FCC (pH 4,5) 350 CU Сахараза (інвертаза) FCC (pH 4,6) 300 INVU Мальтаза (солодова діастаза) FCC (pH 4,6) 32‚100 DP° Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна капсула (модифікована целюлоза), целюлоза та стеарат магнію. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів, консервантів та інгредієнтів тваринного походження.

Дозування

Приймайте 1 або 2 капсули на початку кожного прийому їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не рекомендується використовувати при наявності виразкової хвороби, гастриту або печії.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн
Доставлення