Buffered Vitamin C, Вітамін C, 60 капсул

Код: 32134
Фото товару Buffered Vitamin C, Вітамін C, 60 капсул
Фото складу Buffered Vitamin C, Вітамін C, 60 капсул
Фото використання Buffered Vitamin C, Вітамін C, 60 капсул
Основне фото товара Buffered Vitamin C, Вітамін C, 60 капсул
986 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Протягом багатьох років вітамін С був основною добавкою, коли наближався холодний сезон. Однак дослідження показали, що цей вітамін не запобігає застуді. Що він дійсно забезпечує, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Вітамін C 60 капсул

Buffered Vitamin C, Вітамін C, 60 капсул

Опис

Протягом багатьох років вітамін С був основною добавкою, коли наближався холодний сезон. Однак дослідження показали, що цей вітамін не запобігає застуді. Що він дійсно забезпечує, так це допомагає скоротити тривалість життя застуди та зменшити тяжкість симптомів. Вітамін С не лише захищає вас від пошкодження вільними радикалами як антиоксидант, але також має силу стимулювати вироблення білих кров’яних тілець і збільшувати кількість антитіл у вашому тілі.

Як правило, ви отримуєте потрібний вам вітамін С із продуктів, які ви їсте, таких як апельсини, полуниця, брокколі та цвітна капуста; він навіть міститься в петрушці! Однак, якщо у вас немає збалансованого харчування, ваше загальне споживання вітаміну С може бути нижче рекомендованої добової норми. Крім того, певні захворювання та стан здоров’я можуть призвести до дефіциту вітаміну С. Оскільки ваше тіло не виробляє і не зберігає цей конкретний вітамін, ви можете розглянути можливість прийому добавки, яка складається з нього, щоб отримати всі переваги, які він може запропонувати.

Одна вегетаріанська капсула буферизованого вітаміну C від Integrative Therapeutics забезпечує такі поживні речовини:

Кожної пляшки з 60 капсул буферизованого вітаміну С, який легко засвоюється, від Integrative Therapeutics вистачить приблизно на два місяці. Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в контейнері: 60 Кількість на порцію / %DV Вітамін С (аскорбінова кислота) 1‚000 мг / 1‚111% Кальцій (у вигляді карбонату кальцію) 20 мг / 2% Магній (у вигляді карбонату магнію) 12 мг / 3% Добова норма (DV) Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули), аскорбілпальмітат Не містить солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, інгредієнтів або тваринного походження, або штучних барвників чи ароматизаторів.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі щодня або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Безпечна печатка з внутрішньою печаткою. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення