КуинтЕссентиал 3.3 Сачет Боx, QuintEssential 3.3 Sachet Box, 300 мл

Код: 32261
Фото товару КуинтЕссентиал 3.3 Сачет Боx, QuintEssential 3.3 Sachet Box, 300
Фото складу КуинтЕссентиал 3.3 Сачет Боx, QuintEssential 3.3 Sachet Box, 300
Фото використання КуинтЕссентиал 3.3 Сачет Боx, QuintEssential 3.3 Sachet Box, 300
Основне фото товара КуинтЕссентиал 3.3 Сачет Боx, QuintEssential 3.3 Sachet Box, 300
(5)
2801 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Життя на планеті Земля виникло 4 мільярди років тому у величезному первісному океані. Сьогодні люди несуть цю океанічну спадщину у своїх тілах, ці клітини постійно ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Quicksilver Scientific QuintEssential 3.3 Sachet Box 300 мл

КуинтЕссентиал 3.3 Сачет Боx, QuintEssential 3.3 Sachet Box, 300 мл

Опис

Життя на планеті Земля виникло 4 мільярди років тому у величезному первісному океані. Сьогодні люди несуть цю океанічну спадщину у своїх тілах, ці клітини постійно купаються в багатій на мінерали підтримуючій рідині. На жаль, багато аспектів сучасного життя виснажують рівень мінералів, що ставить під загрозу гідратацію та здоров’я. QuintEssential 3. 3‚ - це розчин гіпертонічної, холодної мікрофільтрованої 100% морської води, зібраної з квітів фітопланктону, розташованих глибоко в океані. Його холодно стерилізують, щоб зберегти його цілющі властивості, доставляючи природним чином стерильні, біодоступні мінерали та морські комплекси до ваших клітин. Він швидко відновлює баланс у «внутрішньому океані», відновлюючи організм після інтенсивного фізичного та розумового навантаження, а також підтримує анаболічні процеси, такі як виробництво енергії, синтез білка та формування кісток. Відкритий понад століття тому відомим біологом Рене Куінтоном, це оригінальний сирий, нетермільний, природно збалансований мінеральний і мікроелементний продукт, спеціально створений для поживного відновлення вашого внутрішнього біологічного ландшафту (Bioterrain).

Офіційний сайт: https: //www. quicksilverscientific. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 питний пакетик (10 мл) Порція в упаковці: 30 Кількість на порцію / Кальцій 4,4 мг / Магній 11 мг / 3% Натрій 102 мг / 4% Калій 3,7 мг / Денна норма (DV) Інгредієнти: холодний мікро - фільтрована натуральна морська вода.

Дозування

Лише для перорального застосування. Випити 1 пакетик натщесерце. Можна приймати до 3 разів на день або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Тільки для перорального застосування. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте на посередництві, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в сухому прохолодному місці. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Зберігати в недоступному для дітей. ПРИМІТКА: Рекомендації FDA щодо натрієвої дієти вказують 2300 мг натрію на день з усіх джерел.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Liposomal GABA with L-Theanine, ГАМК, 50 мл
(5)
2119 грн
Доставлення