Multiplex I Iron-Free, Мультивітаміни, 240 капсул

Код: 32430
Фото товару Multiplex I Iron-Free, Мультивітаміни, 240 капсул
Фото складу Multiplex I Iron-Free, Мультивітаміни, 240 капсул
Фото використання Multiplex I Iron-Free, Мультивітаміни, 240 капсул
Основне фото товара Multiplex I Iron-Free, Мультивітаміни, 240 капсул
3351 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Вітаміни та мінерали, які забезпечують здоровя та безперебійне функціонування вашого організму, як правило, містяться в добре збалансованому раціоні. Однак це може бути особливо важко, якщо ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Мультивітаміни 240 капсул

Multiplex I Iron-Free, Мультивітаміни, 240 капсул

Опис

Вітаміни та мінерали, які забезпечують здоров’я та безперебійне функціонування вашого організму, як правило, містяться в добре збалансованому раціоні. Однак це може бути особливо важко, якщо ви страждаєте від харчової алергії.

Якщо вам важко отримати необхідну кількість поживних речовин, полівітаміни є зручним джерелом. На жаль, не всі добавки підходять для всіх. Multiplex I Without Iron від Integrative Therapeutics — це гіпоалергенний полівітамін, що означає, що його безпечно приймати, навіть якщо ви страждаєте від звичайної алергії. Ця добавка може дати вам потрібну кількість необхідних поживних речовин, а також забезпечить антиоксидантну підтримку. Антиоксиданти нейтралізують вільні радикали, які є молекулами, які можуть завдати шкоди вашим клітинам.

Ця добавка без глютену не містить заліза, оскільки стандартна західна дієта має тенденцію забезпечити достатню кількість мінералу (через м’ясо та інші продукти тваринного походження), і це може бути шкідливим у надзвичайно великих кількостях. Кожна капсула Multiplex I Without Iron містить такі важливі вітаміни та мінерали, як:

Приймайте дві або три капсули Multiplex I Without Iron від Integrative Therapeutics двічі на день під час їжі, якщо інше не рекомендовано вашим лікарем. Пляшки з 240 капсул вистачить приблизно на 40 днів, залежно від вашої дози. Цей продукт не містить жодних штучних барвників чи ароматизаторів, цукру, молочних продуктів чи глютену.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 80 Кількість на порцію / Загальна кількість вуглеводів Вітамін А (у вигляді 80% бета-каротину та у вигляді ретинілацетату) 3‚750 мкг / 417% Вітамін С (аскорбінова кислота) 450 мг / 500% Вітамін D (у вигляді холекальциферол) 10 мкг / 50% Вітамін Е (у вигляді сукцинату d-альфа-токоферилової кислоти та суміші токоферолів) 134 мг / 893% Тіамін (вітамін B1) 50 мг / 4‚167% Рибофлавін (у вигляді рибофлавіну та рибофлавін-5'-фосфату) 30 мг / 2‚308% ніацину (у вигляді інозитолу гексаніацинату) 50 мг / 313% вітаміну B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду та піридоксаль-5'-фосфату) 45 мг / 2‚647% фолієвої кислоти 595 мкг DFE (300 мкг фолієвої кислоти) (100 мкг бренду Quatrefolic). (6S)-5-Метилтетрагідрофолат Глюкозамінова сіль) / 149% вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну та метилкобаламіну) 200 мкг / 8‚333% біотин 200 мкг / 667% пантотенова кислота (у вигляді D-пантотенату кальцію) 100 мг / 2‚000% холіну (у вигляді холіну бітартрат) 25 мг / 5% Кальцій (у вигляді цитрату і малату кальцію) 150 мг / 12% Магній (у вигляді оксиду магнію, цитрат і малат) 150 мг / 36% Цинк (у вигляді піколінату цинку) 12,5 мг / 114% Селен (у вигляді L- Selenomethionine) 100mcg / 182% Copper (as copper citrate) 750mcg / 83% Manganese (as manganese citrate) 5mg / 217% Molybdenum (as molybdenum glycinate) 50mcg / 111% Choline Bitartrate 25mg / (NAC) N-Acetyl L-Cysteine ​� / L-глутатіон (відновлений) 10 мг / Бор (у вигляді суміші борної кислоти та лимонної кислоти) 750 мкг / Ванадій (у вигляді ванадилсульфату) 50 мкг / Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула)‚ аскорбілпальмітат‚ діоксид кремнію. Не містить пшениці, глютену, молочних продуктів, штучних барвників чи ароматизаторів.

Дозування

Приймайте по 2 або 3 капсули двічі на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: не приймайте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Безпека Запечатано внутрішньою печаткою з друкованим малюнком. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення