Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул

Код: 32439
Фото товару Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
Фото складу Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
Фото використання Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
Основне фото товара Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
4567 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Омега-3 і омега-6 жирні кислоти необхідні для оптимального здоровя, як і антиоксиданти та фосфоліпіди. Вони можуть підтримувати здоровий мозок і добре когнітивне функціонування, здорову шкіру, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Олія Антарктичного Кріля 60 капсул

Krill-plex, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул

Опис

Омега-3 і омега-6 жирні кислоти необхідні для оптимального здоров’я, як і антиоксиданти та фосфоліпіди. Вони можуть підтримувати здоровий мозок і добре когнітивне функціонування, здорову шкіру, здоров’я серця та комфорт суглобів. Для жіночого організму інгредієнти Krill-plex також можуть полегшити деякі дискомфортні та незручні менструальні симптоми.

Ця добавка містить масло криля, яке природним чином містить усі ці корисні сполуки в дуже біодоступній формі. Кріль - це крихітні ракоподібні, які споживаються багатьма більшими океанськими істотами; Krill-plex вирізає посередника. Він дає вам EPA та DHA у формі незамінних жирних кислот‚ у збалансованих рівнях, які можуть підтримувати здорове функціонування тромбоцитів, а також серцево-судинну систему. Крім того, криль може дозволити вам залишатися активними, сприяючи комфорту та гнучкості суглобів.

Мозок може отримати користь, оскільки олія криля містить фосфоліпідну молекулу жирної кислоти, схожу на фосфоліпіди людського мозку. Жінки під час менструації також можуть відчувати себе краще фізично та емоційно під час циклу завдяки потенціалу крилевої олії контролювати роботу нейромедіаторів, гормонів і простагландинів.

З точки зору вашого зовнішнього вигляду, масло криля може допомогти вашій шкірі краще захиститися як від впливу сонця, так і від токсинів навколишнього середовища. Кожна м'яка капсула містить 1‚000 міліграмів крилевої олії‚ яка містить 300 міліграмів незамінних омега-3 жирних кислот. У той же час астаксантин має антиоксидантні властивості.

Протягом першого місяця приймайте дві м’які капсули щодня під час сніданку. Після цього приймайте одну м'яку капсулу на день. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Krill-plex на 60 желатинових капсул має вистачити приблизно на один-два місяці. Пам’ятайте, що ці капсули містять молюсків.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’яких желатинових капсули Порцій в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 5 Калорій з жиру 5 Загальний жир 0,5 г / 1% холестерину 10 мг / 3% олії криля 1‚000 мг / Забезпечення: Омега-3 жирні кислоти 300 мг / EPA 150 мг / DHA 90 мг / Фосфоліпіди 400 мг / Астаксантин 0,75 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Ваші значення можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода, сорбіт, етилванілін). Містить молюсків (кріль). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 2 м’які таблетки щодня зі сніданком протягом одного місяця, а потім одну м’яку таблетку або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-які захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Люди з алергією на морепродукти, коагулопатією або приймають антикоагулянти чи інші ліки повинні повідомити свого лікаря та пройти обстеження перед прийомом дієтичних добавок. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (кріль).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія Антарктичного Кріля (Krill Oil)