Pure Encapsulations, DL-Phenylalanine, L-Фенилаланін, 90 капсул

Код: 32468
Фото товару Pure Encapsulations, DL-Phenylalanine, L-Фенилаланін, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, DL-Phenylalanine, L-Фенилаланін, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, DL-Phenylalanine, L-Фенилаланін, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, DL-Phenylalanine, L-Фенилаланін, 90 капсул
(5)
1909 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Фенілаланін є будівельним матеріалом, який організм використовує для виробництва білків. На жаль, ви повинні отримувати його через їжу або добавки, оскільки організм не в змозі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Фенилаланін 90 капсул

Pure Encapsulations, DL-Phenylalanine, L-Фенилаланін, 90 капсул

Опис

Фенілаланін є будівельним матеріалом, який організм використовує для виробництва білків. На жаль, ви повинні отримувати його через їжу або добавки, оскільки організм не в змозі виробляти його природним шляхом.

dl-Phenylalanine від фактично містить суміш двох незамінних амінокислот для максимізації потенційної ефективності. Ці амінокислоти є l-фенілаланіном (це форма, яку можна знайти в дієтичних джерелах) і d-фенілаланіном (дзеркальне відображення першого, виготовлене в лабораторії; оскільки вони добре переносяться організмом, ця добавка навряд чи допоможе викликати неприємні побічні ефекти.

Як попередник амінокислоти тирозин, l-фенілаланін може призвести до підвищення рівня деяких важливих нейромедіаторів. Тирозин перетворюється в організмі на норадреналін, адреналін, тирамін і дофамін. Ці метаболіти можуть покращити пам’ять, навчання та когнітивні функції. (З іншого боку, ознаки легкого дефіциту можуть включати зниження пильності, плутанину або проблеми із запам’ятовуванням речей.) У той же час тирозин може підтримувати емоційне благополуччя.

Крім того, dl-фенілаланін також може мати переваги для вашої опорно-рухової системи. Регулюючи рівень певних ендорфінів, d-фенілалайн у цій добавці може розслабити та заспокоїти суглоби чи м’язи, які перебувають у стані стресу, позбувшись цієї скутості.

d-фенілаланін і l-фенілаланін поєднуються, щоб допомогти вам підтримувати позитивний настрій. Ця підтримка емоційного здоров’я може дозволити вам зосередитися на завданнях, які вам потрібно виконувати щодня.

Приймайте чотири-шість капсул на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсул dl-фенілаланіну вистачає приблизно на 15-22 дні.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / DL-фенілаланін (у вільній формі) 1‚000 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену, без ГМО, гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 2-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Фенілкетонурики: містить фенілаланін Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Фенилаланін (L-Phenylalanine)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності