Pure Encapsulations, CoQ10 30 mg, Коензим Q10, 120 капсул

Код: 32484
Фото товару Pure Encapsulations, CoQ10 30 mg, Коензим Q10, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, CoQ10 30 mg, Коензим Q10, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, CoQ10 30 mg, Коензим Q10, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, CoQ10 30 mg, Коензим Q10, 120 капсул
2470 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Виробництво клітинної енергії це те, що робить вас бадьорими, пухкими хвостами та готовими залишатися активними. Коензим Q10 який також називають коензимом Q10 або убіхінолом ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Коензим Q10 120 капсул

Pure Encapsulations, CoQ10 30 mg, Коензим Q10, 120 капсул

Опис

Виробництво клітинної енергії – це те, що робить вас бадьорими, пухкими хвостами та готовими залишатися активними. Коензим Q10 (який також називають коензимом Q10 або убіхінолом) є поживною речовиною, яка значною мірою відповідає за здатність ваших клітин виробляти енергію. Він посилає електрони вниз по транспортному ланцюгу мітохондрій, щоб виробляти АТФ, багату енергією молекулу. Крім того, CoQ10 підтримує здоровий метаболізм ліпідів (також відомих як харчові жири).

CoQ10 особливо корисний для серця, тканин пародонта, таких як ясна, і клітин імунної системи. Цей кофермент може бути особливо корисним для серцево-судинної системи, оскільки він допомагає функціонувати серцевому м’язу та сприяє здоровому кровотоку. Він має антиоксидантні властивості, що означає, що коензим бореться з молекулами вільних радикалів, які можуть завдати шкоди вашому загальному здоров’ю; CoQ10 також працює в синергії з вітаміном Е, який є ще одним антиоксидантом. Крім того, це також може запобігти надмірному утворенню тромбів.

Незважаючи на те, що коензим Q10 природним чином міститься в організмі, і ви можете отримати його з дієтичних джерел, таких як м’ясо органу та жирна риба, бувають випадки, коли вам може знадобитися додатковий прийом; це особливо вірно, якщо ви маєте справу з окислювальним стресом, старінням або іншими факторами, які можуть негативно вплинути на засвоєння. Саме тут на допомогу приходить коензим Q10 30 мг. Кожна овочева капсула містить 30 міліграмів коензиму для м’якого підсилення. CoQ10 у цій добавці природним чином отримують шляхом бродіння певних мікроорганізмів.

Приймайте дві-чотири капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки CoQ10 30 мг на 120 капсул має вистачити приблизно на один-два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Коензим Q10 30 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-4 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)