Pure Encapsulations, Liposomal Glutathione Liquid, Ліпосомальний Глутатіон, 50 мл

Код: 32490
Основне фото товара Pure Encapsulations, Liposomal Glutathione Liquid, Ліпосомальн...
(5)
3085 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Ліпосомальний глутатіон із покращеним поглинанням для підтримки антиоксидантного захисту, детоксикації та функціонування кліти퇕 Захищає від вільних радикалів для підтримки здоров’я тканин‡ •Підтримує здоров’я печінки та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ліпосомальний Глутатіон 50 мл

Pure Encapsulations, Liposomal Glutathione Liquid, Ліпосомальний Глутатіон, 50 мл

Опис

Ліпосомальний глутатіон із покращеним поглинанням для підтримки антиоксидантного захисту, детоксикації та функціонування кліти퇕 Захищає від вільних радикалів для підтримки здоров’я тканин‡ •Підтримує здоров’я печінки та детоксикацію‡• Відіграє вирішальну роль у функціонуванні клітин, включаючи синтез білка, функцію ферментів‚ та дозрівання кліти퇕 Виготовлено з високоякісних веганських інгредієнтів, підтверджених наукою. Рідина ліпосомального глутатіону містить антиоксидантний глутатіон у ліпосомальній формі з покращеним поглинанням, спрямований на здоров’я та функціонування клітин. Ваші пацієнти отримають усі переваги цієї важливої ​​добавки в приємній на смак, лимонно-м’ятній композиції, яка забезпечує 100 мг глутатіону на порцію.‡

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 насоси (приблизно 1 мл)Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / Глутахіон 100 мг / *Фосфатидилхолін (з очищеного соняшника) 75 мг / Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: очищена вода, гліцерин, етанол‚ вітамін Е (як токоферсолан), натуральні олії цитрусових і м'яти. Без глютену, без ГМО та гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте 2 порції всередину 2 рази на день або за вказівкою медичного працівника. Потримати в роті 30 секунд перед ковтанням. Приймати натщесерце, принаймні за 10 хвилин до їжі.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ В ОХОЛОДЖЕННІ. Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Споживайте протягом 30 днів після відкриття. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ліпосомальний Глутатіон (Liposomal Glutathione)