Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 240 капсул

Код: 32507
Фото товару Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 240 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 240 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 240 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 240 капсул
(5)
4397 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Щоб залишатися здоровим, ваш шлунково-кишковий тракт повинен бути в хорошій формі. Шлунково-кишковий тракт відповідає за перетравлення їжі, яку ви їсте, і переробку поживних речовин, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ферменти 240 капсул

Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 240 капсул

Опис

Щоб залишатися здоровим, ваш шлунково-кишковий тракт повинен бути в хорошій формі. Шлунково-кишковий тракт відповідає за перетравлення їжі, яку ви їсте, і переробку поживних речовин, які в ній містяться. Ефективне засвоєння дозволяє цим поживним речовинам досягати інших частин тіла, де вони потрібні, але пошкоджена шлунково-кишкова система може цьому завадити.

Кишечник відіграє дуже важливу роль у травленні. Необхідно підтримувати їх цілісність, щоб частинки їжі не втекли до того, як вони поглинуться, потенційно завдаючи шкоди за межі шлунково-кишкового тракту, якщо втечуть токсини. L-глютамін є корисною амінокислотою, яка працює для відновлення цих тканин, забезпечуючи підтримку захисної слизової оболонки кишечника. Він також може підтримувати здорове функціонування ворсинок, які включають крихітні волоски (ворсинки), які вистилають внутрішню стінку вашої тонкої кишки та сприяють засвоєнню вітамінів і мінералів. Запалення може спричинити сплощення або зменшення ворсинок, що може призвести до шлунково-кишкового дискомфорту.

GI Integrity від містить l-глутамін на додаток до інших необхідних сполук, щоб допомогти вам правильно перетравлювати їжу. NAC (N-ацетил-d-глюкозамін) також може підтримувати міцність ваших кишкових тканин, додатково захищаючи поверхню слизової оболонки кишечника; він включений у глікопротеїни та глікозаміноглікани, які утворюють цей захисний слиз.

Інші інгредієнти також можуть покращити шлунковий комфорт: алое може боротися з реактивними кисневими метаболітами, маючи позитивний імунний ефект, тоді як гамма-оризанол додатково підтримує здоров’я шлунково-кишкового тракту.

Приймайте чотири овочеві капсули на день, розділеними на дози. Ви можете вживати цю добавку під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 240 капсулами GI Integrity вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / L-глутамін (у вільній формі) 1‚000 мг / N-ацетил-D-глюкозамін (з краба, креветки) 500 мг / Гамма-оризанол (з рисових висівок) 150 мг / Екстракт алое вера (Aloe Barbadensis) (внутрішній наповнювач) 50 мг / (Стандартизовано для вмісту 10% полісахаридів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Містить молюсків (краби, креветки). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули двічі на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (краби, креветки).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності