Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 120 капсул

Код: 32586
Фото товару Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 120 капсул
(5)
2581 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
GI Integrity від може підтримувати ефективне та комфортне травлення кількома способами. Він містить l-глутамін, незамінну амінокислоту, яка сприяє відновленню тканин, зберігаючи захисну оболонку шлунково-кишкового тракту. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ферменти 120 капсул

Pure Encapsulations, G.I. Integrity, Ферменти, 120 капсул

Опис

GI Integrity від може підтримувати ефективне та комфортне травлення кількома способами. Він містить l-глутамін, незамінну амінокислоту, яка сприяє відновленню тканин, зберігаючи захисну оболонку шлунково-кишкового тракту. У результаті менше токсинів може проходити через кишковий бар’єр, і більше поживних речовин з їжі буде засвоєно.

Крім того, GI Integrity забезпечує метаболічне паливо для імунних клітин у вашому тонкому кишечнику. Це може сприяти підвищенню імунітету, захищаючи вас від хвороби.

Тим часом n-ацетил-d-глюкозамін підтримує здорову слизову оболонку. Слизова оболонка допомагає підтримувати здорові тканини кишечника, виробляючи кислоти та інші речовини, необхідні для травлення; цей тонкий шар також може захистити решту тіла від кислотного вмісту.

Гамма-оризанол може забезпечити подальшу підтримку здоров’я та комфорту вашого шлунково-кишкового тракту. Нарешті‚ алое вера є рослинним продуктом, який може природним чином підтримувати метаболізм простагландинів та імунних медіаторів‚ одночасно захищаючи ваше тіло від реактивних метаболітів кисню.

Приймайте чотири капсули «GI Integrity» на день, розділеними на дві дози. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки зі 120 капсул вистачить приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / L-глутамін (у вільній формі) 2‚000 мг / N-ацетил-D-глюкозамін (з краба, креветки) 1‚000 мг / Гамма-оризанол (з рису) Висівки) 300 мг / Екстракт алое вера (Aloe Barbadensis) (внутрішній наповнювач) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 10% полісахаридів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Містить молюсків (краби, креветки). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 4 капсули на день розділеними дозами під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (краби, креветки).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності