Digestive Enzymes Chewables, Ферменти, 100 таблеток

Код: 32510
Фото товару Digestive Enzymes Chewables, Ферменти, 100 таблеток
Фото складу Digestive Enzymes Chewables, Ферменти, 100 таблеток
Фото використання Digestive Enzymes Chewables, Ферменти, 100 таблеток
Основне фото товара Digestive Enzymes Chewables, Ферменти, 100 таблеток
(5)
1741 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Жувальні ферменти для травлення Суміш жувальних ферментів для підтримки білка, вуглеводів, клітковини та перетравлення молочних продуктів ПОКАЗАННЯ Вік від 4 років ПЕРЕВАГИ Сприяє перетравленню білка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ферменти 100 таблеток

Digestive Enzymes Chewables, Ферменти, 100 таблеток

Опис

Жувальні ферменти для травлення Суміш жувальних ферментів для підтримки білка, вуглеводів, клітковини та перетравлення молочних продуктів ПОКАЗАННЯ Вік від 4 років ПЕРЕВАГИ Сприяє перетравленню білка та комфорту ШКТ Підтримує розщеплення жиру, крохмалю та молочного цукру лактози Допомагає зменшити періодичне здуття живота або газоутворення Підвищує біодоступність поживних речовин у продуктах, що містять клітковину ОСОБЛИВОСТІ Жувальна таблетка чудового смаку Містить низку травних ферментів вегетаріанського походження НАУКОВО ПЕРЕВІРЮЄТЬСЯ Травні ферменти Жувальний продукт містить суміш вегетаріанських травних ферментів. Протеаза сприяє нормальному розщепленню білків і ди- і трипептидів.1 Ліпаза сприяє розщепленню ліпідів (жирів). Амілаза стимулює розщеплення полісахаридів крохмалю, тоді як лактаза підтримує перетравлення молочного цукру лактози.2 Целюлаза розщеплює компоненти клітинної стінки, сприяючи біодоступності поживних речовин у продуктах, що містять клітковину.3 ДЖЕРЕЛО Ферменти отримують шляхом мікробної ферментації. Аскорбілпальмітат отримують шляхом ферментації декстрози кукурудзи та пальмової олії. Мальтодекстрин і маніт походять із кукурудзи. Ксиліт отримують з деревної целюлози. 1. Roxas M. Altern Med Rev. 2008 Dec;13(4): 307-14. 2. He M‚ та ін. Вей Шен Янь Цзю. 1999 30 вересня; 28 (5): 309-11. 3. Bonilla F‚ та ін. Rev Esp Enferm Dig. 1999 грудень;91(12): 809-14.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 жувальна таблетка Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / %DV DigeZyme Multienzyme complex 50 мг / забезпечення: протеаза 300 PC / ліпаза 10 LU / альфа-амілаза 1‚200 DU / лактаза 200 ALU / целюлоза 55 CU / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: ксиліт, маніт, мальтодекстрин, целюлоза, акробілпальмітат, органічний натуральний ягідний ароматизатор. DigeZyme є зареєстрованою торговою маркою Sabinsa Corporation.

Дозування

Як дієтичну добавку розжовуйте по 1 таблетці під час кожного прийому їжі 1-3 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ В ПРОХОЛОДНОМУ СУХОМУ МІСЦІ. Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності