Pure Encapsulations, PureCell, Клітинне здоров'я, 120 капсул

Код: 32516
Фото товару Pure Encapsulations, PureCell, Клітинне здоров'я, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, PureCell, Клітинне здоров'я, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, PureCell, Клітинне здоров'я, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, PureCell, Клітинне здоров'я, 120 капсул
(5)
3946 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Клітини є будівельними блоками вашого тіла. Ваша кров, кістки, мязи, сполучна тканина та органи складаються з клітин ось чому важливо дбати про своє самопочуття та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Клітинне здоров'я 120 капсул

Pure Encapsulations, PureCell, Клітинне здоров'я, 120 капсул

Опис

Клітини є будівельними блоками вашого тіла. Ваша кров, кістки, м’язи, сполучна тканина та органи складаються з клітин; ось чому важливо дбати про своє самопочуття та підтримувати здоров’я клітин. Нездорові клітини можуть пошкодитися та негативно вплинути на ваше загальне здоров’я та якість життя.

Найкращий спосіб зберегти свої клітини здоровими – це вести здоровий спосіб життя. Ви повинні їсти добре збалансовану дієту, багату цільними продуктами, регулярно займатися фізичними вправами та уникати шкідливих звичок, таких як куріння. Крім того, ви можете дати своїм клітинам додатковий імпульс, приймаючи такі добавки, як PureCell.

PureCell містить поживні речовини та антиоксиданти, які можуть допомогти зберегти ваші клітини здоровими в зручних рослинних капсулах. Деякі інгредієнти цієї харчової добавки включають:

Кожної пляшки PureCell із 120 капсул вам вистачить на один-два місяці при рекомендованому дозуванні від двох до чотирьох капсул на день під час їжі. Не приймайте цю добавку, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Порадьтеся з лікарем, перш ніж приймати цю добавку, якщо у вас діабет або ви приймаєте засоби для розрідження крові, імунодепресанти або седативні препарати.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 400 МО / 100% селену (у вигляді селенометіоніну) 100 мкг / 143% коензиму Q10 100 мг / N-ацетил-L-цистеїну ( Вільна форма) 100 мг / Альфа-ліпоєва кислота (тіоктова кислота) 75 мг / Екстракт ашвагандхи (Withania Somnifera) (корінь) 180 мг / (стандартизований для вмісту 2,5% витанолідів) Екстракт куркуми (Curcuma Longa) (корінь) 150 мг / ( Стандартизовано для вмісту 95% куркуміноїдів) Азійський женьшень (Panax Ginseng) Екстракт (корінь) 150 мг / (Стандартизовано для вмісту 5% гінзенозидів) Екстракт зеленого чаю (Camellia Sinensis) (листя) (без кофеїну) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 90% загальний вміст катехінів чаю та 70% епігалокатехінгалату (EGCG)) Екстракт астрагалу (Astragalus membranaceus) (корінь) 87 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітинне здоров'я (Cellular Health)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності