Pure Encapsulations, Pancreatic VegEnzymes, Ферменти, 180 капсул

Код: 32573
Фото товару Pure Encapsulations, Pancreatic VegEnzymes, Ферменти, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Pancreatic VegEnzymes, Ферменти, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Pancreatic VegEnzymes, Ферменти, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Pancreatic VegEnzymes, Ферменти, 180 капсул
(5)
3904 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Травні ферменти допомагають організму переробляти їжу та ефективніше засвоювати поживні речовини. Ваше тіло виробляє низку ферментів, які виконують цю функцію, але бувають випадки, коли ви ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ферменти 180 капсул

Pure Encapsulations, Pancreatic VegEnzymes, Ферменти, 180 капсул

Опис

Травні ферменти допомагають організму переробляти їжу та ефективніше засвоювати поживні речовини. Ваше тіло виробляє низку ферментів, які виконують цю функцію, але бувають випадки, коли ви не можете виробляти їх у достатній кількості. Ви можете приймати добавку, яка містить ці необхідні ферменти, якщо у вас проблеми з травленням.

Правильне травлення впливає на те, наскільки добре ви засвоюєте поживні речовини з продуктів, які їсте, тому важливо підтримувати свій травний тракт якомога здоровішим. Отримання достатньої кількості травних ферментів може бути особливо ефективним для полегшення симптомів шлунково-кишкових проблем.

Захист здоров’я вашої підшлункової залози важливий для запобігання або зменшення багатьох неприємних шлунково-кишкових проблем. Проблеми з підшлунковою залозою впливають на весь організм, оскільки цей орган життєво важливий для перетворення їжі в енергію, ефективного перетравлення їжі та підтримки здоров’я серцево-судинної системи.

Добавки травних ферментів, такі як Pancreatic VegEnzymes, можуть підтримувати функцію підшлункової залози. Він забезпечує органічні, вегетаріанські травні ферменти, отримані в результаті мікробної ферментації рослин Aspergillus oryzae і Aspergillus niger. Для зміцнення травного тракту працюють такі ферменти:

Рекомендоване дозування становить одну-дві овочеві капсули на день під час кожного прийому їжі, тому кожної пляшки Pancreatic VegEnzymes має вистачити приблизно на 30 днів. Порадьтеся з лікарем щодо правильного дозування для лікування будь-яких захворювань.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Запатентована суміш ферментів 200 мг / Забезпечення: Протеаза 4.5 40‚000 HUT Ліпаза 5‚000 FIP Амілаза 1‚500 DU Аскорбілпальмітат (жиророзчинний вітамін С) 2 мг / Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: декстрин тапіоки‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1-2 капсули під час кожного прийому їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності