Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 120 капсул

Код: 32577
Фото товару Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 120 капсул
3610 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
ProSoothe II by - це оновлена версія оригінальної формули ProSoothe. Це може допомогти полегшити певні симптоми менструального дискомфорту у жінок. Симптоми, які часто асоціюються з менструацією, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ProSoothe II 120 капсул

Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 120 капсул

Опис

ProSoothe II by - це оновлена ​​версія оригінальної формули ProSoothe. Це може допомогти полегшити певні симптоми менструального дискомфорту у жінок.

Симптоми, які часто асоціюються з менструацією, включають здуття живота, спазми та перепади настрою. ProSoothe II містить низку трав, які можуть допомогти усунути ці симптоми. Наприклад, родіола рожева може знімати легку втому, тоді як Relora є запатентованою сумішшю трав, яка може сприяти емоційному благополуччю та допомагати боротися зі стресовою тягою до цукру. Тим часом‚ цнотливе дерево може допомогти підтримувати баланс у гіпоталамусі та гіпофізі.

Кожна порція ProSoothe II із двох капсул також містить кілька вітамінів і мінералів. Вітамін Е може зменшувати чутливість грудей під час менструації, а цинк може брати участь у секреції пролактину (гормону, що виробляється гіпофізом), тоді як магній і вітамін В6 працюють разом, допомагаючи підтримувати м’язовий комфорт і гарний настрій. Нарешті, кальцій і вітамін D можуть допомогти усунути такі симптоми, як судоми, беручи участь у роботі гладкої мускулатури.

Кожної пляшки ProSoothe II із 120 капсул вистачає від одного до двох місяців, якщо приймати щодня‚ і довше, якщо приймати лише під час лютеїнової фази менструального циклу.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 400 МО / 100% вітамін Е (у вигляді D-альфа-токоферолу сукцинату) 200 МО / 667% вітаміну B6 (у вигляді піридоксалю 5' Фосфат) (Активований B6) 33 мг / 1‚650% кальцію (у вигляді DimaCal Di-Calcium Malate) 100 mg / 10% магнію (As Di-Magnesium Malate) 100 mg / 25% Chaste Tree (Vitex Agnus-Castus) Extract (Fruit) 200 mg / Релора 270 мг / Запатентована власна суміш: екстракт магнолії (magnolia officinalis) (кора) та екстракт фелодендрона (phellodendron amurense) (кора). Екстракт родіоли (Rhodiola Rosea) (корінь) 50 мг / (стандартизовано для вмісту 3% загальних розавінів і 1% салідрозиду) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), модифікована їжа та кукурудзяний крохмаль, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 2 рази на день під час їжі. Можна використовувати щодня або лише під час лютеїнової фази за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, зокрема препарати SSRI або інгібітори MAO, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)