Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 90 капсул

Код: 32580
Фото товару Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 90 капсул
Фото складу Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 90 капсул
Фото використання Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 90 капсул
Основне фото товара Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 90 капсул
1223 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Щоб підтримувати широкий спектр фізіологічних функцій, підійдуть не будь-які добавки. Калій Магній аспартат є зручним джерелом двох важливих мінералів. Магній сприяє метаболізму та мінералізації кісток завдяки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Магнію Аспартат 90 капсул

Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 90 капсул

Опис

Щоб підтримувати широкий спектр фізіологічних функцій, підійдуть не будь-які добавки. Калій Магній (аспартат) є зручним джерелом двох важливих мінералів.

Магній сприяє метаболізму та мінералізації кісток завдяки ролі, яку він відіграє в кістковому матриксі. Оскільки він також важливий для метаболізму та обробки макроелементів, він допомагає вашому організму засвоювати та використовувати інші поживні речовини, такі як фосфор, натрій і кальцій; це ще більше підтримує міцність кісток. Крім того, він доповнює калій, інший основний інгредієнт калію магнію (аспартат). Калій також сприяє засвоєнню кальцію, тому підтримує здорові клітини кісток. Жінки похилого віку особливо отримають користь від покращеного складу кісток у таких областях, як стегна, хребці та шия – більш міцні кістки рідше ламаються або сприяють падінню.

Одночасно калій сприяє стабільному кислотно-лужному балансу в організмі. Мабуть, найважливішим є його підтримка здоров’я серцево-судинної системи: він може сприяти здоровому кровотоку, одночасно відіграючи роль у передачі електричних імпульсів у серці. Як калій, так і магній сприяють гарному настрою, роботі м’язів і комфорту судин черепа. Нарешті, магній у цій добавці може активувати ферменти, відповідальні за виробництво енергії.

Одна капсула калію-магнію (аспартату) містить 99 міліграмів аспартату калію та 70 міліграмів аспартату магнію, а також трохи вітаміну С для подальшого сприяння засвоєнню. У цьому хелаті поживні речовини зв’язані з амінокислотою, яка називається аспарагіновою кислотою.

Приймайте від однієї до чотирьох вегетаріанських капсул на день, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 90 капсулами калію магнію (аспартату) повинна тривати від 22 днів до трьох місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Магній (у вигляді аспартату магнію) 70 мг / 18% Калій (у вигляді аспартату калію) 99 мг / 3% Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-4 капсули на день, розділеними дозами, під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магнію Аспартат (Magnesium Aspartate)