Silymarin / Milk Thistle, Розторопша, 90 капсул

Код: 32676
Фото товару Silymarin / Milk Thistle, Розторопша, 90 капсул
Фото складу Silymarin / Milk Thistle, Розторопша, 90 капсул
Фото використання Silymarin / Milk Thistle, Розторопша, 90 капсул
Основне фото товара Silymarin / Milk Thistle, Розторопша, 90 капсул
(5)
1709 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Печінка діє як фільтр у вашому тілі, який допомагає виводити токсини, з якими ви стикаєтесь щодня. Багато з цих токсинів можна знайти в джерелах нездорової ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Розторопша 90 капсул

Silymarin / Milk Thistle, Розторопша, 90 капсул

Опис

Печінка діє як фільтр у вашому тілі, який допомагає виводити токсини, з якими ви стикаєтесь щодня. Багато з цих токсинів можна знайти в джерелах нездорової їжі та забруднювачах навколишнього середовища, таких як пестициди. Підтримка цієї фільтрації має важливе значення для збереження мінімальних рівнів токсичності, щоб печінка могла продовжувати працювати в природному процесі детоксикації організму.

Силімарин / капсули розторопші від Douglas Labs містять 150 мг екстракту розторопші. Розторопша – поширена середземноморська трава, яка містить силімарин. Це основний активний інгредієнт, який може допомогти у відновленні та регенерації клітин печінки. Він діє шляхом зв’язування із зовнішньою клітинною мембраною печінки, потенційно захищаючи її від шкідливих токсинів. Це також може допомогти захистити печінку від пошкодження вільними радикалами, яке є результатом процесу фільтрації. Перш за все силімарин може допомогти стимулювати вироблення рибосом, які можуть сприяти здоровому відновленню та заміні працьовитих клітин печінки.

Капсули силімарину/розторопші Douglas Labs повністю органічні без штучних консервантів. Якщо ви зацікавлені в можливих перевагах для вашої печінки, ці капсули можуть бути для вас.

Покажіть своїй печінці трохи любові! Замовте капсули силімарин/розторопша на PureFormulas.com сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / %DV Екстракт розторопші 150 мг / (Silybum marianum‚ фрукти, стандартизовані для вмісту 80% силімарину) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, желатин (капсула), рослинний стеарат і силікат магнію. Без глютену, без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Розторопша (Milk Thistle)