Douglas Laboratories, Liquid Vitamin D-3, Вітамін D3 в краплях, 22.5 мл

Код: 32684
Фото товару Douglas Laboratories, Liquid Vitamin D-3, Вітамін D3 в краплях...
Фото складу Douglas Laboratories, Liquid Vitamin D-3, Вітамін D3 в краплях...
Фото використання Douglas Laboratories, Liquid Vitamin D-3, Вітамін D3 в краплях...
Основне фото товара Douglas Laboratories, Liquid Vitamin D-3, Вітамін D3 в краплях...
(5)
1783 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Можливо, ви усвідомлюєте цінність вітаміну D, але не бажаєте скинути таблетку або відчути, як капсула лопається у вас у роті. На щастя, ви можете приймати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Вітамін D3 в краплях 22.5 мл

Douglas Laboratories, Liquid Vitamin D-3, Вітамін D3 в краплях, 22.5 мл

Опис

Можливо, ви усвідомлюєте цінність вітаміну D, але не бажаєте скинути таблетку або відчути, як капсула лопається у вас у роті. На щастя, ви можете приймати рідкі краплі вітаміну D3 безпосередньо або змішувати їх у своїй улюбленій страві. Ця рідина добре підходить для тих, кому потрібна більша доза вітаміну D, ніж ви можете знайти в цукерках або таблетках. Крім того, хоча вітамін D3 і вітамін D2 діють однаково, Національний інститут здоров’я припускає, що у високих дозах вітамін D3 може бути більш ефективним. Це означає, що рідкий вітамін D-3 від Douglas Labs може бути більш корисним, ніж інші бренди, які містять вітамін D2.

Як ви, напевно, знаєте, вітамін D допомагає вашому організму засвоювати кальцій, що зміцнює кістки. Національне дослідження здоров’я та харчування також показало, що майже 61 відсоток американських дітей не отримують достатньо вітаміну D. Діти зазвичай проводять більше часу на сонці, яке виробляє вітамін D, ніж дорослі, які сидять в офісі. Якщо їм потрібно більше цієї поживної речовини, що це означає для вас? Зручна рідка добавка ще важливіша для оптимального здоров’я.

Нарешті, вітамін D також допомагає організму засвоювати фосфор. Фосфор допомагає вашим тканинам і клітинам рости, допомагає фільтрувати домішки у ваших нирках, а також допомагає регулювати роботу інших вітамінів і мінералів у вашому організмі. Ви отримуєте багато фосфору з їжею, але важливо переконатися, що ваше тіло знає, як з ним поводитися. Занадто багато фосфору може зашкодити вам, тому кальцій балансує фосфор, щоб захистити вас. У свою чергу, вітамін D допомагає організму засвоювати обидва ці важливі мінерали.

Кожна пляшка рідкого вітаміну D-3 від Douglas Laboratories містить одну унцію.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 крапля (приблизно 0,03 мл) Порції в упаковці: 750 Кількість на порцію / Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% добової норми (DV). Інші інгредієнти: Тригліцериди середнього ланцюга. Глютен -Безкоштовно / без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-10 крапель щодня під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Особам, які приймають більше 50 мкг (2‚000 МО) вітаміну D на день, рекомендовано контролювати рівень крові під контролем медичного працівника. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником. перед використанням. Випадкове передозування рідких продуктів з вітаміном D може призвести до серйозних побічних ефектів у немовлят. Цей продукт не призначений для немовлят. він рекомендована добова доза вітаміну D для немовлят становить 10 мкг (400 МО) на день. Цей продукт містить 25 мкг (1‚000 МО) на краплю. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати пляшку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 в краплях (Vitamin D3 Liquid)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності
Вітамін D3 в краплях, рідкий