Juvenon Pro Cognitive, Підтримка мозку, 90 капсул

Код: 32786
Фото товару Juvenon Pro Cognitive, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото складу Juvenon Pro Cognitive, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото використання Juvenon Pro Cognitive, Підтримка мозку, 90 капсул
Основне фото товара Juvenon Pro Cognitive, Підтримка мозку, 90 капсул
(5)
3662 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Належна когнітивна підтримка є важливою складовою збереження здоровя. Як і будь-який інший орган, мозок для належного функціонування залежить від збалансованого споживання поживних речовин. Капсули Juvenon ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Підтримка мозку 90 капсул

Juvenon Pro Cognitive, Підтримка мозку, 90 капсул

Опис

Належна когнітивна підтримка є важливою складовою збереження здоров’я. Як і будь-який інший орган, мозок для належного функціонування залежить від збалансованого споживання поживних речовин. Капсули Juvenon Pro Cognitive від Douglas Labs забезпечують поєднання поживних речовин, які можуть підтримувати покращення здоров’я мозку та когнітивну підтримку.

Капсули Juvenon Pro Cognitive від Douglas Labs містять 300 мкг біотину в кожній порції. Біотин відіграє важливу роль як у виробництві енергії, так і у розвитку клітин. Таким чином, це може допомогти, коли ваш розум може бути виснаженим або млявим.

Доданий ацетил-L-карнітин сприяє виробленню нейромедіатора під назвою ацетилхолін. Це основна хімічна речовина нервового зв’язку, відповідальна за мислення та пам’ять. Ацетил-L-карнітин включений у вигляді порції 1‚000 мг.

Альфа-GPC також може сприяти виробленню ацетилхоліну, який також може сприяти функціонуванню нейронів, покращуючи текучість нейронних мембран.

Ці капсули повністю вегетаріанські, і їх можна приймати 3 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Забезпечте своєму розуму поживну підтримку, на яку він заслуговує. Замовляйте капсули Juvenon Pro Cognitive від Douglas Labs у PureFormulas сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули. Порцій: 30 на порцію / Біотин 300 мкг / 100% ацетил-L-карнітин HCI 1‚000 мг / Альфа-ліпоєва кислота 400 мг / Альфа-GPC (із сої) 100 мг / Фруктова суміш ViteBerry 100 мг / Виноград (Vitis vinifera‚ фрукт)‚ Екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera‚ seed)‚ Дика чорниця (Vaccinium angustifolium‚ ягода)‚ Дика чорниця Екстракт (Vaccinium angustifolium‚ цілий плід)‚ Малина (Rubus idaeus‚ berry)‚ Насіння малини (Rubus idaeus‚ насіння) Концентрат‚ Журавлина (Vaccinium macrocarpon‚ ягоди)‚ Чорнослив (Prunus domestica‚ фрукти)‚ Терпка вишня (Prunus cerasus‚ фрукти)‚ Дика чорниця (Vaccinium myrtillus L.‚ цілий плід)‚ Дика чорниця Екстракт (Vaccinium) myrtillus L.‚ цілий плід)‚ Полуниця (Fragaria virginia‚ цілий плід). Лютеїн 12 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: карбонат кальцію, гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, молока/молочних продуктів, натрію, цукру, крохмалю, штучних консервантів, штучних ароматизаторів або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 3 вегетаріанські капсули щодня під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)