Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 240 капсул

Код: 33155
Фото товару Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 240 капсул
Фото складу Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 240 капсул
Фото використання Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 240 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 240 капсул
(5)
6948 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Покращуйте запальну реакцію свого організму та підтримуйте здоровий лімфодренаж за допомогою вегетаріанських капсул Inflammatone від Designs for Health. Ця дієтична добавка не містить глютену та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Inflammatone 240 капсул

Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 240 капсул

Опис

Покращуйте запальну реакцію свого організму та підтримуйте здоровий лімфодренаж за допомогою вегетаріанських капсул Inflammatone від Designs for Health. Ця дієтична добавка не містить глютену та ГМО.

Запатентована суміш InflammENZ, що містить протеазу, трипсин, хімотрипсин і протеазу серратіопептидази, потенційно розщеплює білки у вашому тілі та зміцнює імунітет. Це також може зменшити перепади настрою, біль і набряк суглобів, а також безсоння.

Наявність комплексу куркумін C3 у цій дієтичній добавці від Designs for Health поглинає шкідливі вільні радикали у вашому тілі, знімає біль у суглобах і дискомфорт у травній системі, а також бореться із запаленням.

Екстракти босвелії, імбиру та розмарину можуть зменшити дискомфорт і набряк суглобів. Ці природні екстракти можуть також полегшити проблеми з травленням, включаючи метеоризм, печію, втрату апетиту та подразнене випорожнення.

Повідомляється, що флавоноїд кверцетин виявляє антиоксидантні та протизапальні властивості. Він може боротися із захворюваннями серця, втомою та інфекціями.

Рутин у вегетаріанських капсулах Inflammatone від Designs for Health може обмежити розмноження шкідливих клітин у вашому тілі, зміцнити кровоносні судини та полегшити дискомфорт у суглобах.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Запатентована суміш InflammENZ 222 мг / * [протеаза, серратіопептидаза протеаза SP, трипсин, хімотрипсин] Куркума (Curcuma longa) (корінь) 200 мг / * [стандартизовано для вмісту 95% куркуміноїди] Екстракт босвелії (як Boswellin) 200 мг / * (Boswellia serrata) (смола) [Стандартизовано для вмісту 60% босвелієвих кислот] Екстракт імбиру (Zingiber officinale) (корінь) 200 мг / * [Стандартизовано для вмісту 5% гінгеролу] Кверцетин 75 мг / * Рутин 75 мг / * Екстракт розмарину (Rosmarinus officinalis) (листя) 50 мг / * [Стандартизовано для вмісту 7% карнозової кислоти] Транс-ресвератрол 5 мг / * [з 10 мг Polygonum cuspidatum (корінь)] *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ рослинний стеарат‚ діоксид кремнію. Продукт із гарантованою відповідністю GMP / виготовлений з інгредієнтів без ГМО / без глютену. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві капсули на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Не рекомендується вживати вагітним і годуючим жінкам. Приймати під наглядом медичного працівника. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності