Designs for Health, С + БиоФизз Орендж, C + BioFizz Orange, 144 г

Код: 33185
Фото товару Designs for Health, С + БиоФизз Орендж, C + BioFizz Orange, 144 г
Фото складу Designs for Health, С + БиоФизз Орендж, C + BioFizz Orange, 144 г
Фото використання Designs for Health, С + БиоФизз Орендж, C + BioFizz Orange, 144 г
Основне фото товара Designs for Health, С + БиоФизз Орендж, C + BioFizz Orange, 144 г
(5)
2328 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Вітамін С є важливим вітаміном, оскільки він допомагає організму боротися з мікробами, вірусами та хворобами. Це також допомагає підтримувати вашу імунну систему, переробляти поживні речовини ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health C + BioFizz Orange 144 г

Designs for Health, С + БиоФизз Орендж, C + BioFizz Orange, 144 г

Опис

Вітамін С є важливим вітаміном, оскільки він допомагає організму боротися з мікробами, вірусами та хворобами. Це також допомагає підтримувати вашу імунну систему, переробляти поживні речовини та знімати запалення. Щоденне споживання необхідно для запобігання дефіциту. Деякі з найкращих джерел вітаміну С включають апельсини, ананаси, цитрусові, манго, ківі, журавлину, малину, чорницю, кавун, диню, болгарський перець, полуницю, брокколі, екстракт шипшини, капусту білу, цвітну капусту. зимовий кабачок‚ помідори, картопля, персики та брюссельська капуста. Хоча такі овочі, як листова капуста та брокколі, є чудовими дієтичними джерелами вітаміну С, важливо не переварювати їх; це тому, що вони можуть втратити частину вітамінів, необхідних вашому організму. В ідеалі фрукти та овочі слід їсти сирими для отримання максимальної користі.

Якщо у вас дефіцит вітаміну С, у вас можуть виникнути такі симптоми, як втома, випадання волосся, набряк або кровоточивість ясен, зміни настрою, болі в суглобах і м’язах, інфекції, синці, анемія, ослаблення зубної емалі, зниження імунітету, уповільнення загоєння ‚ носова кровотеча‚ сухість шкіри та волосся. Важкий дефіцит вітаміну С відомий як цинга; Хоча це майже ніколи не спостерігається сьогодні, це може траплятися рідко у літніх людей з недоїданням.

C + BioFizz від Designs' for Health — це порошкоподібна дієтична добавка, яка може допомогти вам отримати достатню кількість вітаміну С, коли його в раціоні недостатньо. Кожна смачна‚ порція зі смаком цитрусових містить такі інгредієнти:

Кверцетин, гесперидин і рутин містяться в цитрусових і є природними біофлавоноїдами; кверцетин також входить до складу чаю та червоного вина. Ці важливі антиоксиданти підтримують здоров’я серцево-судинної системи та можуть допомогти зменшити запалення. C + BioFizz Citrus Flavor був буферизований, що зменшує ймовірність виникнення шлунково-кишкового дискомфорту.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 грами (приблизно одна чайна ложка) Порції в упаковці: 36 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти, аскорбату кальцію, аскорбату магнію) 2569 мг / 2854% кверцетину 20 мг / Гесперидин (як цитрусові біофлавоноїди) 20 мг / Рутин 10 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: декстрин тапіоки, екстракт листя стевії (Stevia rebaudiana), натуральний ароматизатор, бікарбонат калію, лимонна кислота, діоксид кремнію. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Приймайте 4 грами (приблизно одну чайну ложку) на день‚ або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ ЗА КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ. ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності