Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 120 капсул

Код: 33196
Фото товару Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 120 капсул
Фото складу Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 120 капсул
Фото використання Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 120 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 120 капсул
(5)
3956 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Запалення є частиною природної реакції організму на інфекцію чи травму, і найчастіше воно характеризується набряком і почервонінням ураженої ділянки. Вам також може бути неприємно жарко, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Inflammatone 120 капсул

Designs for Health, Инфламматон, Inflammatone, 120 капсул

Опис

Запалення є частиною природної реакції організму на інфекцію чи травму, і найчастіше воно характеризується набряком і почервонінням ураженої ділянки. Вам також може бути неприємно жарко, тому у вас часто підвищується температура, коли ви захворіли. Хоча запалення має допомагати нашому організму, збільшуючи кількість антитіл, які ваша імунна система використовує для боротьби з загарбниками в області, надмірне запалення також може завдати шкоди.

Деякі люди відчувають запалення по всьому тілу внаслідок поганої роботи імунної системи. У певних станах, як-от вовчак і ревматоїдний артрит, власні антитіла організму починають атакувати життєво важливі органи, що призводить до хронічного або тривалого запалення. Дослідження показали, що це хронічне запалення може призвести до розвитку інших проблем зі здоров’ям у подальшому житті.

У той час як хронічне запалення може мати низку причин (включно з генетикою), найчастіше це результат відсутності фізичних вправ, а також впливу таких речовин, як тютюновий дим і забруднення. Погана дієта також пов’язана з розвитком хронічного запалення, що робить правильне харчування життєво важливим. Така добавка, як Inflammatone, також може допомогти в цьому відділі.

Inflammatone від Designs for Health використовує ферменти та трави, які борються із запаленням, щоб зменшити запалення. Ці вегетаріанські капсули можуть допомогти полегшити такі симптоми, як мігрень, СРК (синдром подразненого кишечника) та набряки. Цей продукт містить ферменти, які допомагають зменшити кількість сполук, які утворює ваше тіло, коли воно запалене.

Інгредієнти Inflammatone включають:

Одна пляшка Inflammatone від Designs for Health містить 120 капсул, яких достатньо, щоб вистачило на шість місяців, якщо приймати рекомендовану дозу двох капсул на день. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви відчуваєте необхідність змінити дозування.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Запатентована суміш InflammENZ Протеази, Серратіопептидаза, Трипсин, Хімотрипсин 222 мг / * Куркума (Curcuma longa) (корінь) [стандартизований для вмісту 95% куркуміноїдів] 200 мг / * Екстракт босвелії (як Босвеллін) (Boswellia serrata) (смола) 200 мг / * [Стандартизовано для вмісту 70% босвелієвої кислоти] Екстракт імбиру (Zingiber officinale) (корінь) 200 мг / * [Стандартизовано для вмісту 5% гінгеролу] Кверцетин 75 мг / * Рутин 75 мг / * Розмарин Екстракт (Rosmarinus officinalis) (лист) 50 мг / * [Стандартизовано для вмісту 7% карнозової кислоти] Транс-ресвератрол з 10 мг Polygonum cuspidatum (корінь) 5 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ рослинний стеарат‚ діоксид кремнію. Не містить глютену та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві капсули на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Не рекомендується вживати вагітним і годуючим жінкам. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн.
У наявності