Vitanica, CandidaStat, Засіб від кандиди, 120 капсул

Код: 33240
Фото товару Vitanica, CandidaStat, Засіб від кандиди, 120 капсул
Фото складу Vitanica, CandidaStat, Засіб від кандиди, 120 капсул
Фото використання Vitanica, CandidaStat, Засіб від кандиди, 120 капсул
Основне фото товара Vitanica, CandidaStat, Засіб від кандиди, 120 капсул
(5)
2092 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
CandidaStat від Vitanica підтримує систему, яка врівноважує дріжджі та корисну флору у вашому тілі за допомогою ексклюзивної формули, створеної доктором Торі Хадсон, лікарем-натуропатом із майже ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Засіб від кандиди 120 капсул

Vitanica, CandidaStat, Засіб від кандиди, 120 капсул

Опис

CandidaStat від Vitanica підтримує систему, яка врівноважує дріжджі та корисну флору у вашому тілі за допомогою ексклюзивної формули, створеної доктором Торі Хадсон, лікарем-натуропатом із майже 30-річним досвідом у сфері жіночого здоров’я та харчування.

Насолода щасливим життям залежить від балансу. Ось чому, коли ваша шкіра, нігті або піхва страждають від дріжджового дисбалансу та надмірного росту, CandidaStat від Vitanica може надати полегшення. CandidaStat складається з природних засобів, що відлякують грибки, і лактобацил, щоб відновити здорову флору кишечника жінки. Він також містить трави та поживні речовини, які можуть допомогти підтримувати здоровий дріжджовий баланс.

CandidaStat не містить консервантів, штучних барвників чи ароматизаторів і може підійти саме вам, якщо ви дотримуєтеся вегетаріанської дієти.

Vitanica прагне надавати найкращі природні оздоровчі добавки для жінок. Він гарантує, що всі його продукти виготовлені з органічних трав і екстрактів, і що вони були ретельно перевірені на безпечність і ефективність. Кожен продукт Vitanica також є вегетаріанським.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін Е (у вигляді D-альфа-токоферилсукцинату) 50 МО / 167% кальцію (у вигляді капрілату кальцію) 52 мг / 5% каприлової кислоти (у вигляді капрілату кальцію) 350 мг / Часник екстракт цибулини ~ Allium sativum 250 мг / Екстракт насіння розторопші плямистої ~ Silybum marianum 140 мг / Екстракт кореня винограду Орегона (4: 1) ~ Berberis aquifolium 100 мг / Корінь винограду Орегона ~ Berberis aquifolium 100 мг / Екстракт насіння грейпфрута (10: 1) ~ Citrus paradisi 20 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна капсула (HPMC і вода), мікрокристалічна целюлоза, lactobacillus acidophilus і діоксид кремнію. Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, лактози, солі, пшениці, глютену, молочних продуктів, сої, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Веганський / вегетаріанський.

Дозування

Дві (2) капсули один-два рази на день для тимчасової підтримки або тривалого використання.

Запобіжні заходи

Уникайте використання цього продукту, якщо вагітні або годуєте грудьми. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від кандиди (Candida Support)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4138 грн
Доставлення
Рауволфиа Екстра Профессионал, Rauwolfia Extra Professional Fo...
(5)
2589 грн
Доставлення