Vitanica, КранСтат Екстра, CranStat Extra, 60 капсул

Код: 33241
Фото товару Vitanica, КранСтат Екстра, CranStat Extra, 60 капсул
Фото складу Vitanica, КранСтат Екстра, CranStat Extra, 60 капсул
Фото використання Vitanica, КранСтат Екстра, CranStat Extra, 60 капсул
Основне фото товара Vitanica, КранСтат Екстра, CranStat Extra, 60 капсул
1307 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Наразі ви, ймовірно, чули про деякі з багатьох переваг для здоровя, які пропонують журавлина та журавлинний сік. Дослідження показали, що журавлина є потужним джерелом антиоксидантів. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica CranStat Extra 60 капсул

Vitanica, КранСтат Екстра, CranStat Extra, 60 капсул

Опис

Наразі ви, ймовірно, чули про деякі з багатьох переваг для здоров’я, які пропонують журавлина та журавлинний сік. Дослідження показали, що журавлина є потужним джерелом антиоксидантів. Антиоксиданти - це речовини, які можуть захистити ваші клітини від шкідливих молекул, відомих як вільні радикали.

Журавлина може допомогти запобігти розвитку інфекцій сечовивідних шляхів (ІМП). З’єднання в журавлинному соку зв’язує бактерії, які спричиняють інфекції сечовивідних шляхів, таким чином вони не можуть прилипати до стінок сечовивідних шляхів. Інша сполука, яка була відкрита під час дослідження впливу фруктів, виявилася ефективною в профілактиці зубного нальоту; ця сполука, проантоціанідин, тепер є звичайним інгредієнтом рідини для полоскання рота. Журавлинний сік також може боротися з бактеріями H. pylori, типом бактерій, які можуть викликати виразку шлунка.

CranStat Extra від Vitanica — це зручна добавка, яка містить не лише екстракт журавлини, а й низку інших корисних трав. Vitanica додала до формули виноград Орегону завдяки його здатності запобігати росту бактерій. Зефір також включений, оскільки вважається, що він зменшує біль і запалення, які часто пов’язані з ІМП. Ця добавка також містить Buchu‚ Pipsissewa‚ та Uva Ursi‚, що робить її природною формулою для жінок, які страждають від рецидивуючих інфекцій сечовивідних шляхів.

Кожна пляшка Cranstat Extra містить 60 капсул. Кожна добавка, створена Vitanica, створюється з використанням інгредієнтів найвищої якості‚ з особливою увагою до вибору інгредієнтів з найбільшою терапевтичною цінністю. Продукти Vitanica створюються невеликими партіями, щоб гарантувати, що ви отримаєте найсвіжіший продукт.

Vitanica прагне надавати найкращі природні оздоровчі добавки для жінок. Він гарантує, що всі його продукти виготовлені з органічних трав і екстрактів, і що вони були ретельно перевірені на безпечність і ефективність. Кожен продукт Vitanica також є вегетаріанським.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Екстракт листя бучу (4: 1) ~ Barosma betulina 300 мг / Екстракт листя Uva Ursi (10: 1) ~ Arctostaphylos uva-ursi 150 мг / Додаткові надземні частини Pipsissewa ~ Chimaphila umbellata 300 мг / Орегонський виноградний корінь ~ Berberis aquifolium 200 мг / Екстракт плодів журавлини (25: 1) ~ Vaccinium macrocarpon 150 мг / Корінь алтея ~ Althaea officinalis 150 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза та вода)‚ l-лейцин. Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. CranStat Extra підходить для вегетаріанців і веганів.

Дозування

Для короткострокового лікування використовуйте за вказівкою лікаря. Дві (2) капсули один раз на день можна приймати для підтримувальної підтримки.

Запобіжні заходи

Уникайте використання цього продукту під час вагітності та годування груддю. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення