Vitanica, Green Tea, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул

Код: 33253
Фото товару Vitanica, Green Tea, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
Фото складу Vitanica, Green Tea, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
Фото використання Vitanica, Green Tea, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
Основне фото товара Vitanica, Green Tea, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
(5)
1416 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Користь зеленого чаю для здоровя була відома протягом століть, хоча й не зовсім зрозуміла. Азійські культури вживали зелений чай протягом сотень років. На відміну від ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Екстракт Зеленого Чаю 60 капсул

Vitanica, Green Tea, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул

Опис

Користь зеленого чаю для здоров’я була відома протягом століть, хоча й не зовсім зрозуміла. Азійські культури вживали зелений чай протягом сотень років. На відміну від цього, лише в останні кілька десятиліть західна культура прийняла зелений чай. Однак наукові та медичні дослідження свідчать про те, що люди, які постійно п’ють зелений чай, страждають від менших проблем зі здоров’ям, ніж ті, хто його не п’є. М’який вміст кофеїну також забезпечує енергію без нервозності чи подальшого збою.

Якщо ви пробували пити зелений чай, можливо, ви виявили, що вам не подобається гіркий смак. Це може ускладнити вживання трьох-п’яти чашок на день, рекомендованих для досягнення справжньої користі для здоров’я. У такому випадку вам слід розглянути добавку зеленого чаю у формі капсул.

Капсули зеленого чаю Vitanica містять як екстракт зеленого чаю, так і листя зеленого чаю. Хімічний склад складається з 95 відсотків поліфенолів, 80 відсотків катехінів і 55 відсотків EGCG (епігалокатехінгалат).

Поліфеноли та катехіни є потужними антиоксидантами, які позбавляють ваше тіло від надлишку вільних радикалів. Вільні радикали пов’язані з пошкодженням клітин, що може призвести до розвитку серйозних захворювань. Для жінок катехіни та поліфенол, здається, зменшують ріст аномальних клітин шийки матки.

Кофеїн і EGCG у цих капсулах зеленого чаю можуть прискорити ваш метаболізм, не впливаючи на серце. Це може спонукати ваше тіло спалювати жир, а також може перешкоджати перетравленню жирів. Здається, що зелений чай також зменшує тягу до їжі, що може підтримувати здорову вагу в поєднанні зі збалансованою дієтою та регулярними фізичними вправами.

Одна капсула зеленого чаю Vitanica еквівалентна трьом чашкам зеленого чаю. Визначте добову дозу, яка підходить саме вам, за допомогою свого лікаря.

Vitanica прагне надавати найкращі природні оздоровчі добавки для жінок. Він гарантує, що всі його продукти виготовлені з органічних трав і екстрактів, і що вони були ретельно перевірені на безпечність і ефективність. Кожен продукт Vitanica також є вегетаріанським.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Екстракт листя зеленого чаю (98% поліфенолів, 80% катехінів, 45% EGCg) 330 мг / Листя зеленого чаю ~ Camellia sinensis 50 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (HPMC, вода) і мікрокристалічна целюлоза. Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, цукру, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Зелений чай Vitanica підходить для вегетаріанців і веганів.

Дозування

Одна (1) капсула‚ до трьох (3) разів на день. Уникайте використання цього продукту, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Також підходить для чоловіків.

Запобіжні заходи

Уникайте використання цього продукту, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Також підходить для чоловіків. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Зеленого Чаю (Green Tea Extract)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення
Рауволфиа Екстра Профессионал, Rauwolfia Extra Professional Fo...
(5)
2650 грн
Доставлення
Vitanica, Овум Ей М., Ovum A.M., 30 капсул
(5)
2223 грн
Доставлення