Vitanica, Turmeric Tonic, Куркума, 118 мл

Код: 33281
Фото товару Vitanica, Turmeric Tonic, Куркума, 118 мл
Фото складу Vitanica, Turmeric Tonic, Куркума, 118 мл
Фото використання Vitanica, Turmeric Tonic, Куркума, 118 мл
Основне фото товара Vitanica, Turmeric Tonic, Куркума, 118 мл
(5)
1631 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Підтримка природної та здорової реакції організму на запалення підтримка травлення та імунної системи. Корінь куркуми, зокрема поліфенольні куркуміноїди, до складу яких входить куркумін, були добре ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Куркума 118 мл

Vitanica, Turmeric Tonic, Куркума, 118 мл

Опис

Підтримка природної та здорової реакції організму на запалення; підтримка травлення та імунної системи. Корінь куркуми, зокрема поліфенольні куркуміноїди, до складу яких входить куркумін, були добре вивчені та використовувалися в медицині протягом багатьох років; доведено, що вони безпечні та корисні завдяки підтримуючій дії на багато систем Куркумін демонструє кілька корисних функцій: антиоксидантна підтримка, підтримка функції печінки‚ підтримка шляху детоксикації‚ підтримка здорових шляхів запалення та підтримка імунітету та серцево-судинної системи Чорний перець додається для посилення засвоєння куркуми Ефірна олія імбиру добре поєднується з куркумою для пікантного смаку та пропонує додаткові терапевтичні переваги

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4,92 мл / одна чайна ложка Порції в контейнері: 24 кількості на порцію / %DV Корінь куркуми ~ Curcuma longa 1000 мг / Екстракт плодів чорного перцю ~ Piper nigrum 10 мг / Добова норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: Рослинний гліцерин‚ деіонізована вода, ефірна олія імбиру. Цей продукт не містить загальних алергенів. Підходить для вегетаріанців і веганів.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Дорослі: одна (1) чайна ложка (приблизно 3 крапельниці) щодня‚ до трьох разів на день. Розведіть у 2-3 унціях води або за смаком. Можна також приймати нерозведеним або розведеним у гарячій воді як смачний трав’яний чай. Також підходить для чоловіків.

Запобіжні заходи

Трав'яний залишок у пляшці є нормальним. Уникайте використання під час вагітності та годування груддю, а також при каменях у жовчному міхурі/обструкції жовчного міхура. Будьте обережні при прийомі препаратів для розрідження крові та діабету. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо проходите курс хіміотерапії. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо зовнішня захисна пломба зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркума (Turmeric)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення
Рауволфиа Екстра Профессионал, Rauwolfia Extra Professional Fo...
(5)
2650 грн
Доставлення
Vitanica, Овум Ей М., Ovum A.M., 30 капсул
(5)
2223 грн
Доставлення