Vitanica, PhytoEstrogen Herbal, Підтримка естрогену, 227 г

Код: 33285
Фото товару Vitanica, PhytoEstrogen Herbal, Підтримка естрогену, 227 г
Фото складу Vitanica, PhytoEstrogen Herbal, Підтримка естрогену, 227 г
Фото використання Vitanica, PhytoEstrogen Herbal, Підтримка естрогену, 227 г
Основне фото товара Vitanica, PhytoEstrogen Herbal, Підтримка естрогену, 227 г
(5)
1593 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Естроген в основному відомий як жіночий гормон, який відповідає за статевий ріст і зрілість жінок. Хоча ви можете бути знайомі з цим, але ймовірно, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Підтримка естрогену 227 г

Vitanica, PhytoEstrogen Herbal, Підтримка естрогену, 227 г

Опис

Естроген в основному відомий як жіночий гормон, який відповідає за статевий ріст і зрілість жінок. Хоча ви можете бути знайомі з цим, але ймовірно, що ви ніколи не чули про фітоестрогени. Фітоестрогени - це сполуки, що містяться в рослинах, які мають характеристики, подібні до естрогенів, які містяться в організмі людини.

Хоча він не такий потужний, як естроген, фітоестрогени можуть принести користь жінкам. У деяких випадках це може блокувати поглинання вашого власного природного естрогену, якщо ви виробляєте його занадто багато; альтернативно, фітоестрогени можуть заповнити будь-які прогалини, яких бракує. Це може допомогти вам почуватись краще, якщо ви переживаєте менопаузу, коли ваші менструальні періоди припиняються. Симптоми менопаузи, які з’являються з віком, можуть варіюватися від дратівливості до неприємних припливів.

PhytoEstrogen Herbal від Vitanica – це порошкоподібна добавка, яка містить суміш деяких найбільш багатих фітоестрогенами трав і рослинних рослин, включаючи:

Рекомендується приймати одну столову ложку рослинного фітоестрогену Vitanica, змішаного з водою або вашим улюбленим соком, один або два рази на день. Випийте склянку води після прийому цієї добавки. Кожен контейнер містить вісім унцій порошку.

Vitanica прагне надавати найкращі природні оздоровчі добавки для жінок. Він гарантує, що всі його продукти виготовлені з органічних трав і екстрактів, і що вони були ретельно перевірені на безпечність і ефективність. Кожен продукт Vitanica також є вегетаріанським.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 9,1 грама) Порції в упаковці: прибл. 25 Кількість на порцію / Калорії 40 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1 г / 1% Калій 120 мг / 3% Загальні вуглеводи 3 г / 1% Клітковина 3 г / 12% Розчинна клітковина 1 г Нерозчинна клітковина 2 г Білок 3 г / 6% Кальцій 33 мг / 3% Фосфор 80 мг / 8% Цинк 0,8 мг / 7% Залізо 1,4 мг / 8% Магній 50 мг / 12% Мідь 0,2 мг / 10% Льон (Linum usitatissimum) Насіння (188 мг лігнанів/порція) 7,5 г / Зародки сої (гліцерин) Макс.) Квасоля 1,4 г / (протеїн без ГМО, ізофлавоноїди 3%‚ 42 мг ізофлавонів на порцію) Чорний кигіль (Cimicifuga racemosa) Корінь 40 мг / Люцерна (Medicago sativa) Лист 30 мг / Червона конюшина (Trifolium pratense) Лист і цвіт 30 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добової норми на основі дієти з 2‚000 калорій. Цей продукт не містить консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, цукрів, лактози, солі, пшениці, глютену, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Містить сою. Веганський / вегетаріанський.

Дозування

Одну мірну ложку змішати та добре розмішати у воді або соку один або два рази на день. Потім випийте склянку води. Не приймати в сухому вигляді. Можна також використовувати в змішаних напоях або випічці.

Запобіжні заходи

Уникайте використання під час вагітності та годування груддю. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей. Після відкриття зберігати в холодильнику. Захист від втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка естрогену (Estrogen Support)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4138 грн
Доставлення
Vitanica, Овум Ей М., Ovum A.M., 30 капсул
(5)
2171 грн
Доставлення