Kirkman, WP Minerals, Мінерали, 90 капсул

Код: 33300
Фото товару Kirkman, WP Minerals, Мінерали, 90 капсул
Фото складу Kirkman, WP Minerals, Мінерали, 90 капсул
Фото використання Kirkman, WP Minerals, Мінерали, 90 капсул
Основне фото товара Kirkman, WP Minerals, Мінерали, 90 капсул
(5)
1804 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
WP Minerals WP Minerals - комплексна мінеральна добавка, розроблена д-ром Девідом Бергером, педіатром із Тампи, Флорида, який спеціалізується на роботі з сімями з особливими потребами. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Мінерали 90 капсул

Kirkman, WP Minerals, Мінерали, 90 капсул

Опис

WP Minerals WP Minerals - комплексна мінеральна добавка, розроблена д-ром Девідом Бергером, педіатром із Тампи, Флорида, який спеціалізується на роботі з сім’ями з особливими потребами. Доктор Бергер використовував мінеральні форми, що демонструють чудові якості поглинання та форми, які дуже добре переносяться шлунком. Кальцій, магній, цинк, марганець, калій і йод присутні разом з усіма необхідними мікроелементами, включаючи селен, хром, молібден і ванадій. Бор присутній для покращення засвоєння кальцію, а невелика безпечна кількість літію додається для підтримки настрою. Доктор Бергер також використовує цю формулу для заміни мінералів під час медичних процедур, які позбавляють організм мінералів.

Офіційний сайт: http: //www. kirkmangroup. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію/ Вітамін С (з аскорбату калію) 71 мг/79% кальцію (з карбонату кальцію) 100 мг/8% йоду (з йодиду калію) 100 мкг/67% магнію (з Цитрат магнію) 20 мг/ 5% цинку (з цитрату цинку) 25 мг/ 227% селену (з L-селенметіоніну) 100 мкг/ 182% марганцю (з цитрату марганцю) 5 мг/ 217% хрому 200 мкг/ 571% (з хелату нікотинату гліцинату хрому). ) Молібден (з гліцинату молібдену) 50 мкг/ 111% калію (з аскорбату калію) 20 мг/ 0,4% бору (комплекс) 40 мкг/ Ванадій (хелат) 50 мкг / Літій (цитрат) 250 мкг / Добова норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода)‚ Мікрокристалічна целюлоза‚ Стеарат магнію (на рослинній основі) Без: молока‚ яєць‚ риби‚ молюсків‚ горіхів‚ арахісу‚ пшениці або сої cGMP Гіпоалергенний Без глютену

Дозування

Приймайте по одній капсулі щодня або за вказівкою лікаря. Капсули можна розкривати та змішувати вміст із їжею чи напоєм.

Запобіжні заходи

Не використовуйте вагітним або годуючим. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці та щільно закупорити. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Alpha Ketoglutaric Acid 300, Альфа кетоглутарова кислота, 100 ...
(5)
1545 грн
Доставлення
Children's Multi-Vitamin Mineral, Вітаміни для дітей, 120 табл...
(5)
1611 грн
Доставлення