Integrative Therapeutics, Probiotic Pearls, Пробіотики, 90 капсул

Код: 33410
Фото товару Integrative Therapeutics, Probiotic Pearls, Пробіотики, 90 капсул
Фото складу Integrative Therapeutics, Probiotic Pearls, Пробіотики, 90 капсул
Фото використання Integrative Therapeutics, Probiotic Pearls, Пробіотики, 90 капсул
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Probiotic Pearls, Пробіотики, 90 капсул
(5)
2460 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Встановіть шлях до здоровя та благополуччя, приймаючи капсули Probiotic Pearls від Integrative Therapeutics. Він містить корисні бактерії bactobacillus acidophilus і bifidobacterium longum, які можуть знищити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Пробіотики 90 капсул

Integrative Therapeutics, Probiotic Pearls, Пробіотики, 90 капсул

Опис

Встановіть шлях до здоров’я та благополуччя, приймаючи капсули Probiotic Pearls від Integrative Therapeutics. Він містить корисні бактерії bactobacillus acidophilus і bifidobacterium longum, які можуть знищити шкідливі бактерії вашого організму та відновити баланс травлення. Це, у свою чергу, може підвищити ваш імунітет і зміцнити природний захист організму.

Ця формула від Integrative Therapeutics може бути найзручнішим способом отримати корисні бактерії для вашого травлення. Це може працювати за допомогою технології справжньої доставки, яка може гарантувати, що пробіотичні культури виживуть у висококислотному середовищі шлунку та досягнуть кишечника живими, щоб надати вам відмінну підтримку здоров’я.

Пробіотики, які природним чином містяться в кишечнику та ротовій порожнині, можуть знищити шкідливі бактерії, які прагнуть поглинати поживні речовини вашого тіла. Це допомагає організму отримати свою порцію поживних речовин і отримати від них користь. Це також може запобігти симптомам, схожим на діарею, у людей, які приймають антибіотики, і тих, хто має непереносимість лактози. Пробіотики можуть навіть стимулювати вашу імунну відповідь і також можуть запобігти певним аутоімунним захворюванням.

Почніть приймати капсули Probiotic Pearls від Integrative Therapeutics і підтримуйте свою імунну систему за допомогою дружніх бактерій.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / Запатентована пробіотична суміш, що забезпечує 1 мільярд КУО 11 мг / Bifidobacterium longum BB536‚ Lactobacillus acidophilus NCFM Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: пальмова олія, рибний желатин (тилапія), гліцерин, соєвий лецитин, пектин. Містить молоко, сою та рибу (тіляпію). Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

Дозування

Приймати по 1 капсулі в день, запиваючи водою або улюбленим напоєм, або за рекомендацією лікаря. Можна приймати незалежно від прийому їжі.

Запобіжні заходи

Не розжовуйте і не подрібнюйте. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці‚ за бажанням можна охолодити. Якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Цей продукт має блістерну плівку, яка захищає від пошкоджень. Не використовуйте, якщо фольга або пластик пробиті. Застереження щодо алергенів: містить молоко, сою та рибу (тілапію).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн
Доставлення