Professional Formulas, Osteo Complex, Зміцнення кісток, 90 капсул

Код: 33655
Основне фото товара Professional Formulas, Osteo Complex, Зміцнення кісток, 90 капсул
(5)
1121 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Osteo Complex - це дієтична добавка, призначена для підтримки здоровя кісток. Ці добавки зазвичай містять різноманітні поживні речовини, важливі для здоровя кісток, такі як кальцій, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Professional Formulas Зміцнення кісток 90 капсул

Professional Formulas, Osteo Complex, Зміцнення кісток, 90 капсул

Опис

Osteo Complex - це дієтична добавка, призначена для підтримки здоров’я кісток. Ці добавки зазвичай містять різноманітні поживні речовини, важливі для здоров’я кісток, такі як кальцій, магній, вітамін D і вітамін K. Добавки Osteo Complex часто продаються особам, які піддаються ризику остеопорозу або у них діагностований остеопороз, стан, при якому кістки стають слабкими та крихкими. Хоча є деякі дані, які свідчать про те, що певні поживні речовини можуть сприяти підтримці здоров’я кісток, важливо зазначити, що ці добавки не є заміною здоровому харчуванню та регулярним фізичним вправам. Якщо ви плануєте приймати добавку Osteo Complex, важливо спочатку поговорити зі своїм медичним працівником, щоб переконатися, що вона безпечна та підходить для вас. Вони також можуть допомогти вам визначити, чи є якісь інші кроки, які ви можете вжити для підтримки здоров’я кісток, наприклад, збільшити споживання продуктів, багатих кальцієм, або зайнятися фізичними вправами.

Формула для кісток.

Інгредієнти

Розмір порції: одна капсула на порцію / Концентрат сирої телячої кістки (ліофілізований) 250 мг /Мікрокристалічний гідроксиапатит (природний) 250 мг /Кальцій (з матриці кісткової тканини) 100 мг / 10%кальцію (аспартату) 100 мг / 10%вітаміну D3 (кальциферол, риба) олія печінки) 100 МО / 25%піридоксину HCL (вітамін B6) 500 мкг / 25%фосфору (аспартат) 1 мг /магній (аспартат) 100 мг / 25%цинк (аспартат) 1 мг /мідь (аспартат) 100 мкг / 5%марганець (аспартат) 500 мкг / 25%Молібден (аспартат) 15 мкг / 20%Калій (аспартат) 10 мг /Кремній (аспартат) 2 мг /Бор (аспартат) 500 мкг /Ванадій (аспартат) 10 мкг / Відсоток добових значень базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Дозування

Як харчову добавку, приймайте від двох до чотирьох капсул на день після їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Тільки для професійного використання. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Пломба, стійка до злому. Якщо пломба пошкоджена, не використовуйте. Зберігати в прохолодному місці, захищеному від світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зміцнення кісток (Bone Strength)
Professional Formulas, Натуралвите, Naturalvite, 60 капсул
(5)
1226 грн
Доставлення
Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
(5)
1331 грн
Доставлення
Professional Formulas, Di-Gest Plus, Ферменти, 90 капсул
(5)
1331 грн
Доставлення