Bone Support with Strontium & Boron, Зміцнення кісток, 60 капсул

Код: 36279
Фото товару Bone Support with Strontium & Boron, Зміцнення кісток, 60 кап
Фото складу Bone Support with Strontium & Boron, Зміцнення кісток, 60 кап
Фото використання Bone Support with Strontium & Boron, Зміцнення кісток, 60 кап
Основне фото товара Bone Support with Strontium & Boron, Зміцнення кісток, 60 кап
1188 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Підтримка кісток за допомогою стронцію та бору. За оцінками, 34 мільйони американців мають низьку мінеральну щільність кісткової тканини, що підвищує ризик переломів і розвитку крихкості ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Зміцнення кісток 60 капсул

Bone Support with Strontium & Boron, Зміцнення кісток, 60 капсул

Опис

Підтримка кісток за допомогою стронцію та бору. За оцінками, 34 мільйони американців мають низьку мінеральну щільність кісткової тканини, що підвищує ризик переломів і розвитку крихкості кісток. Жінки в постменопаузі особливо схильні до ризику – 84% мають або крихкі кістки, або вони на шляху до розвитку захворювання. Достатнє надходження вітамінів і мінералів необхідне для підтримки здорового ремоделювання кісток – процесу, який оновлює кістку, відновлює пошкодження та підтримує міцність кісток. . Ці поживні речовини включають марганець, бор, кремній (або діоксид кремнію), стронцій, кальцій, магній і вітаміни D3 і K2. Кожна порція Bone Support зі стронцієм і бором забезпечує щоденне надходження: Цитрату стронцію – єдиного відомого мінералу, який стимулює клітини необхідні для підтримки формування нової кістки, одночасно сприяючи збалансованій активності проти клітин, що руйнують кістку. Хелат бору – мікроелемент, який в основному міститься у ваших кістках і зубах і допомагає зменшити втрату кальцію, магнію та фосфору. Хелат марганцю – важливий мікроелемент, який діє як кофактор для багатьох ферментів і сприяє збільшенню мінеральної щільності кісткової тканини та формування кісток. . Кремнезем із Living Silica monomethylsilanetriol (MMST) – розроблена лікарями‚ запатентована форма кремнезему, яка підтримує регенерацію нової кістки та допомагає підтримувати товщину та еластичність кісток. Як частина вашого загального плану догляду за кістками‚ Підтримка кісток за допомогою стронцію & Boron призначений для використання з кальцієм з вітамінами D3 і K2. Найважливішим періодом для побудови здорових кісток є перші три десятиліття життя, тож почніть підтримувати свої кістки та загальне здоров’я зараз за допомогою Bone Support зі стронцієм і бором‚ і замовте поставку сьогодні.

Офіційний сайт: https: //shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію/ Калорії 5 Загальна кількість вуглеводів 1 г/ Марганець (з хелату бісгліцинату марганцю) 2 мг/ 87% стронцію (з цитрату стронцію) 500 мг/ Діоксид кремнію [з живого кремнезему монометилсланетріолу (MMST)] 3 мг / Бор (з амінокислотного хелату бору) 3 мг/ Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калоріями. Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, капсула (гідроксипропілметилцелюлоза), камедь акації, рисова лушпиння, екстракт рису, соняшникова олія.

Дозування

Рекомендації щодо застосування: Дорослим як дієтичну добавку приймати дві (2) капсули на день.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ, ЯКЩО ПЛОЩАДКА БЕЗПЕКИ ЗЛАМАНА. Якщо ви годуєте грудьми, вагітні, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зміцнення кісток (Bone Strength)