NuMedica, GlutaMed, Глутатіон, 209 г

Код: 33720
Фото товару NuMedica, GlutaMed, Глутатіон, 209 г
Фото складу NuMedica, GlutaMed, Глутатіон, 209 г
Фото використання NuMedica, GlutaMed, Глутатіон, 209 г
Основне фото товара NuMedica, GlutaMed, Глутатіон, 209 г
(5)
2540 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Потужна підтримка шлунково-кишкового тракту! GlutaMed Rx це приємна на смак формула, яка забезпечує підтримку здорової слизової оболонки кишечника та оптимальну роботу шлунково-кишкового тракту. Здорова ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NuMedica Глутатіон 209 г

NuMedica, GlutaMed, Глутатіон, 209 г

Опис

Потужна підтримка шлунково-кишкового тракту! GlutaMed Rx — це приємна на смак формула, яка забезпечує підтримку здорової слизової оболонки кишечника та оптимальну роботу шлунково-кишкового тракту. Здорова оболонка кишечника необхідна для травлення, роботи печінки та імунної функції. Ця формула була спеціально розроблена з високим вмістом амінокислоти глютаміну, яка служить джерелом палива та попередником для росту швидко діляться клітин слизової оболонки шлунково-кишкового тракту. Арабіногалактан - це природний полісахарид, який чудово підтримує здоров'я ШКТ. Алое в цій формулі спеціально оброблено, щоб видалити гіркі компоненти та запобігти будь-якому проносному ефекту.

Офіційний сайт: https: //www.numedica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (6,98 грама) Порції в упаковці: 30 кількість на порцію / L-глутамін 3‚500 мг / Арабіногалактан 2‚000 мг / Екстракт солодки (Glycyrrhiza glabra) (корінь) 500 мг / (10: 1; дегліциризований) Алое Вера (Лист) Порошок (органічний) 100 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: натуральні ароматизатори ванілі, екстракт стевії (стевіолглікозиди). Не містить: молока, яєць, риби, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці, сої, штучних барвників, підсолоджувачів або консервантів. Ця формула відповідає або перевищує стандарти якості cGMP. Безглютеновий / вегетаріанський.

Дозування

Приймайте одну мірну ложку (6,98 грамів), змішану з 2-4 унціями води, 1-3 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст продається за вагою, а не за обсягом. Під час транспортування та транспортування можливе деяке осідання. Кількість продукту, що міститься в 1 мірній ложці, може бути більше або менше 6,98 грамів через відмінності в транспортуванні та щільності продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глутатіон (L-Glutathione)
NuMedica, NOVA Complete Original, L-Цитруллін, 206 г
(4.8)
3349 грн
Доставлення
NuMedica, Power Reds Strawberry Kiwi, Суперфуд, 300 г
(5)
3349 грн
Доставлення