Metabolic Maintenance, CoQ10 200 mg, Коензим Q10, 60 капсул

Код: 33783
Фото товару Metabolic Maintenance, CoQ10 200 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Фото складу Metabolic Maintenance, CoQ10 200 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Фото використання Metabolic Maintenance, CoQ10 200 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Основне фото товара Metabolic Maintenance, CoQ10 200 mg, Коензим Q10, 60 капсул
(5)
3064 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Ваше тіло не лише стикається із загрозами ззовні, такими як віруси застуди та шкідливі бактерії на поверхнях; він також повинен стежити за внутрішніми загрозами. Шкідливі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Коензим Q10 60 капсул

Metabolic Maintenance, CoQ10 200 mg, Коензим Q10, 60 капсул

Опис

Ваше тіло не лише стикається із загрозами ззовні, такими як віруси застуди та шкідливі бактерії на поверхнях; він також повинен стежити за внутрішніми загрозами. Шкідливі частинки, звані вільними радикалами, блукають по всьому тілу та пошкоджують здорові тканини та клітини. Вільні радикали пов’язують із передчасним старінням, проблемами із запам’ятовуванням речей, проблемами із зором та іншими проблемами.

Ваше тіло покладається на антиоксиданти, щоб позбутися вільних радикалів. Один із цих антиоксидантів, коензим Q10 (CoQ10), забезпечує вам дуже потужні переваги. Це може допомогти підтримувати здоровий рівень холестерину та захиститися від мігрені. Це також може уповільнити швидкість розвитку та погіршення певних проблем зі здоров’ям, які впливають на нервову систему.

Ви можете отримати коензим Q10 з таких продуктів, як риба, цільні зерна, м’ясні органи та молочні продукти. Якщо ви вегетаріанець або якщо ваша дієта в основному складається з розфасованих і оброблених продуктів, ваш рівень коензиму Q10 може бути занадто низьким. Прийом таких добавок, як коензим Q10 від Metabolic Maintenance, може забезпечити вас антиоксидантами, які необхідні вашому організму для боротьби з вільними радикалами.

CoQ10 від Metabolic Maintenance забезпечує ваше тіло великим прискоренням антиоксидантної активності; це означає, що ваше серце, мозок, нервова система та інші основні частини вашого тіла будуть краще захищені від вільних радикалів. Це також може допомогти уповільнити деякі видимі ознаки процесу старіння. Окрім самого коензиму Q10, ці капсули також містять вітамін С, інший антиоксидант, який може забезпечити вам ще більший захист від пошкодження вільними радикалами.

Одна пляшка CoQ10 від Metabolic Maintenance містить 60 капсул, яких достатньо для двомісячного запасу. Приймайте одну капсулу на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 200 мг / 333% коензиму Q10 (ульбіхінон) 200 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин.

Дозування

Одна (1) капсула щодня під час їжі як дієтична добавка‚ або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла. Застереження Вагітним або годуючим жінкам, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення