L-Methylfolate 5 mg, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул

Код: 33791
Фото товару L-Methylfolate 5 mg, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул
Фото складу L-Methylfolate 5 mg, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул
Фото використання L-Methylfolate 5 mg, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул
Основне фото товара L-Methylfolate 5 mg, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул
(5)
2801 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Ваше тіло містить вражаючий лабіринт процесів – кожна система та функція залежить від іншої системи чи функції, щоб забезпечити загальне здоров’я та дозволити тілу працювати. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance L-5-метилтетрагідрофолат 90 капсул

L-Methylfolate 5 mg, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул

Опис

Ваше тіло містить вражаючий лабіринт процесів – кожна система та функція залежить від іншої системи чи функції, щоб забезпечити загальне здоров’я та дозволити тілу працювати. Деякі функції, хоча вони здаються складними на хімічному рівні, насправді дуже прості, якщо пояснити, що вони можуть робити на простому рівні, як вони викликають у вас почуття. Одним із таких продуктів є фолієва кислота, доступна як дієтична добавка як 5-MTHF від Metabolic Maintenance.

5-MTHF містить велику дозу левомефолієвої кислоти, також відомої як l-метилфолат, яка є активною формою фолієвої кислоти та використовується на клітинному рівні для таких процесів, як відтворення ДНК і регуляція гомоцистеїну. Неметильована форма фолієвої кислоти, також відома як вітамін B-9. це тип фолієвої кислоти, який можна знайти в харчових продуктах, а потім виділяють і використовують у добавках, таких як 5-MTHF. Фолієва кислота повинна пройти процес метаболізації в організмі, щоб стати l-метилфолатом. Використовується для підтримки серцево-судинної та нервової функцій, 5-MTHF також може допомогти когнітивному здоров’ю, додаючи до процесу виробництва серотоніну, норадреналіну та дофаміну. Ця суміш фолієвої кислоти є надзвичайно біоактивною формою, яка може долати гематоенцефалічний бар’єр і підтримувати біосинтез нейромедіаторів.

Кожної пляшки 5-MTHF від Metabolic Maintenance із 90 капсул має вистачити приблизно на 3 місяці при рекомендованій дозі 1 капсула на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / фолієвої кислоти (5 мг фолату з 6,8 мг L-5-метилфолату, солі кальцію) 8,3 мг DFE / 2075% гліцину 265 мг / * *Денна норма не встановлена ​​для цих інгредієнтів. Інші інгредієнти: вегетаріанська целюлозна капсула. Без яєць / без глютену / без горіхів / без молочних продуктів / сертифіковано GMP

Дозування

Використовуйте лише за призначенням медичного працівника.

Запобіжні заходи

Застереження: Вагітним або годуючим жінкам, а також особам, які приймають ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-5-метилтетрагідрофолат (Levomefolic Acid L-5-MTHF)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення