Nutritional Frontiers, EZ-Iron, Залізо, 60 капсул

Код: 33852
Фото товару Nutritional Frontiers, EZ-Iron, Залізо, 60 капсул
Фото складу Nutritional Frontiers, EZ-Iron, Залізо, 60 капсул
Фото використання Nutritional Frontiers, EZ-Iron, Залізо, 60 капсул
Основне фото товара Nutritional Frontiers, EZ-Iron, Залізо, 60 капсул
(5)
2995 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Дефіцит заліза може спричинити анемію та спонукати людей відчувати декілька симптомів, наприклад втому, бліду шкіру, слабкість та ламкість нігтів. EZ Iron від Nutritional Frontiers забезпечує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Залізо 60 капсул

Nutritional Frontiers, EZ-Iron, Залізо, 60 капсул

Опис

Дефіцит заліза може спричинити анемію та спонукати людей відчувати декілька симптомів, наприклад втому, бліду шкіру, слабкість та ламкість нігтів. EZ Iron від Nutritional Frontiers забезпечує залізо, яке добре засвоюється, тому ви не будете відчувати пов’язаних із залізом розладів травлення чи проблем через вільні радикали.

Залізо є важливим мінералом, який допомагає переносити кисень по всьому тілу. Ця добавка Nutritional Frontiers може сприяти виробленню енергії, виробленню гемоглобіну, роботі мозку та утворенню еритроцитів. Окрім заліза (як Fe-бісгліцинат), EZ Iron також містить вітамін C, фолієву кислоту та вітамін B12.

Перш ніж приймати EZ Iron від Nutritional Frontiers, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам цей продукт.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбілпальмітату) 100 мг / 167% Фолієва кислота 400 мкг / 100% (У вигляді [6S]-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти з 800 мкг кватрефолієвої кислоти [6S]- 5-метилтетрагідрофолієва кислота, сіль глюкозаміну) Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 400 мкг / 6667% Залізо (у вигляді біс-гліцинату Fe) 30 мг / 167% Денна норма (DV) базується на дієті в 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: рослинна целюлоза (капсула), рисове борошно, вегетаріанський лейцин. Виготовлено відповідно до рекомендацій cGMP.

Дозування

Рекомендації щодо застосування для дорослих (18 років і старше): як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі щодня під час їжі. Не перевищуйте 1 капсулу на день, якщо це не призначено вашим лікарем.

Запобіжні заходи

Не перевищуйте 1 капсулу на день, якщо це не призначено вашим лікарем. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельних отруєнь у дітей віком до 6 років. Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Діти до 18 років не повинні приймати цей продукт, якщо це не рекомендовано лікарем. Якщо виникають розлади шлунково-кишкового тракту, діарея або запор, припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)